Індиче стегно - це ніжне, соковите м'ясо, яке ідеально підходить як для щоденного меню, так і для святкового столу. Воно універсальне в приготуванні: можна тушкувати, запікати, смажити чи
Сало варене в цибулинні і замариноване з червоним перцем і часником виходить дуже ніжним і дивно смачним. А якщо взяти шматочок з м'ясним прошарком - то йому і охолонути буде важко.
Курячі шлунки - не самий популярний субпродукт. А все тому, що готуються вони досить довго, та ще й можуть залишитися жорсткими після години, проведеного в сковорідці.
Легке - це ідеальний продукт для прихильників здорового харчування. З нього можна приготувати безліч фантастично смачних страв, які підійдуть, практично, до будь-якого гарніру.
При слові "бефстроганов", особисто у мене, виникає асоціація з м'ясом, тушкованим в сметанному соусі. Але виявляється, що це класичне блюдо може бути приготовлено і інакше, без сметани
Сиров'ялені м'ясні продукти відносяться до розряду делікатесних. Вони, як правило, досить дорогі і не дуже доступні. Але, виявляється, цілком можливо в домашніх умовах приготувати подібне
Сьогодні я буду готувати тушковані курячі сердечка в соусі з айвою і білим вином в «кавказькому стилі». Айва - досить незвичайний фрукт, адже в повній мірі свій смак і аромат вона розкриває лише
Люблю готувати з фаршу. Стільки смачних страв можна з нього приготувати! Наприклад, тільки одних котлет можна приготувати кілька видів, варто тільки трохи змінити інгредієнти.
Я можу з упевненістю сказати, що шашлик, замаринований за даною технологією, перевершить всі ваші очікування. Подавати його, рекомендую, з соусом ткемалі, який відмінно доповнить смак м'якого і
Для любителів кавказької кухні пропоную простий у приготуванні рецепт популярного сьогодні повсюдно супу - шурпа. При реалізації рецепта використовуються овочі та м'якоть яловичини.
Нирки свинячі - не самі популярні з субпродуктів і цього багато причин. По-перше, вони дуже довго готуються, якщо врахувати попередні операції: вимочування, промивання, багаторазову варіння.
Дуже легким приготуванням курячого печінкового паштету з яйцем і зеленню петрушки я сьогодні ділюся. Він прекрасно вписується для подачі як на свято, так і на сніданок або просто в годинник перекусу
Субродукти, такі, як нирки, не завжди використовуються в кулінарії належним чином. А дарма. Яловичі, свинячі, баранячі нирки мають велику харчову цінність і за змістом і якістю білків не поступаються
Фарширована курка з млинцями і м'ясом подається у вигляді холодної м'ясної закуски. Курка потрібна без кісток, тому, попередньо з неї потрібно видалити всі кісточки.
Сьогодні на обід у нас буде запечена в зеленій хрусткій паніровці курка шматочками, в духовці. Італійський рецепт курки в зеленій паніровці готувати дуже просто, а інгредієнти все доступні для
Ці котлети рубані з курячих грудок з майонезом і цибулею завоювали любов нашої сім'ї з першого разу. Інгредієнти в рецепті дуже доступні, а сам процес приготування простий і захоплюючий.