Минтай - корисна і смачна риба, але просто зварити або посмажити її може кожен. А чи пробували ви приготувати котлети з минтая? За нашими фото-рецептами вони виходять дуже ніжними та смачними.
Наявність у продажу готових стейків - гарна підмога для господині, якій не доведеться самостійно обробляти рибу. Існує маса рецептів стейків із лосося, калорійність яких варіюється в межах 110-200
Сом за своїми властивостями унікальна річкова та ставкова риба, він має ніжне та соковите м'ясо, повністю позбавлене дрібних кісток. Приготування сома може бути цікавим кулінарним процесом,
Із сьомги можна приготувати найрізноманітніші страви: зварити суп-пюре, запекти в духовці до приємного золотистого кольору, приготувати котлети на пару, які збережуть максимальну кількість корисних
Жерех - велика річкова риба з неймовірно ніжним м'ясом. Саме тому вона така популярна й універсальна - з неї можна приготувати безліч страв. Це і балик, і оселедець, і смажене філе, і запечене.
Мідії - це один із найпопулярніших видів морепродуктів, які цінуються за свій ніжний смак і поживні властивості. Коли мідії готуються правильно, вони стають справжнім делікатесом. Один із
Хек є чудовим вибором для приготування в духовці, оскільки має біле м'ясо з ніжним смаком і м'якою текстурою. Під час запікання риба стає особливо соковитою й ароматною, зберігаючи корисні
За останні роки тілапія стала затребуваним продуктом. Ця риба має м'який і нейтральний смак, є одним із найкорисніших джерел білка і поживних речовин, тому тилапія обов'язково сподобається
Любите корисну і смачну рибу, але втомилися від звичних способів її приготування? Тоді рецепт тунця в духовці ідеально вам підійде! Ця страва не тільки дуже проста у виконанні, а й разюче соковита,
Стейк можна готувати не тільки з м'яса, а й із риби. У цьому випадку смак виходить оригінальним, але все-таки знайдеться багато шанувальників такої страви.
Кефаль - морська риба, що мешкає в Чорному і Каспійському морі. Смачна і недорога, вона широко використовується в європейській кухні. У кефалі мало дрібних кісток, що робить її зручною у вживанні.
Донедавна риба зубатка не була таким популярним продуктом, як, наприклад, м'ясо курки або яловичина. Але останнім часом популярність рибних страв зростає. І це не може не тішити, оскільки в
Лосось, відомий своїм багатим смаком і високою поживною цінністю, є чудовим джерелом омега-3 жирних кислот, білка і різних вітамінів. Приготований у вигляді стейка, він зберігає всі свої корисні
Скумбрія - дуже цінна і при цьому доступна риба. Вона має дуже ніжне, помірно жирне м'ясо, містить амінокислоти, зокрема незамінні, багато вітамінів і мікроелементів. Тому скумбрію
Багато хто називає скумбрію «антикризовою» рибою. Все тому, що вона недорога, але за кількістю корисних речовин може посперечатися навіть із лососем. Шкода, що про це мало хто думає, зазвичай
Про користь тунця складаються справжні легенди. Ця благородна риба, яку раніше подавали до столу лише на значущі свята або високопоставленим персонам, є джерелом Омеги-3. В Японії роли роблять із
Сибас є рибою преміум класу і високо цінується у рестораторів і гурманів. А тим часом цю рибу спокійно можна купити в магазині та приготувати в домашніх умовах. І в підсумку за невеликі гроші у вас
Ніжні та ситні тефтелі можна приготувати практично з будь-якої морської риби. Головне - не обсмажувати котлетки перед тушкуванням, тоді вони вийдуть соковитими та дієтичними. Калорійність на 100 г
Смажена риба проста й улюблена багатьма страва. Але навіть його можна зробити ще смачнішим, якщо використовувати кляр. За своєю суттю кляр є рідким тістом, приготованим традиційно з яєць, молока та
Короп - дуже смачна і цілком доступна річкова риба, яку можна купити практично цілий рік. Найчастіше рибу прийнято смажити на сковороді. Швидко, просто, а в результаті маємо страву, яка прикрасить
Минтай є популярною і затребуваною рибою в кулінарії, оскільки непогано поєднує в собі ціну і якість. Минтай, приготований у духовці, утворює повноцінну та поживну страву, здатну потішити своїм
Рибні котлети з рисом - смачне доповнення до будь-якого гарніру та оригінальна страва, яку цілком можна подавати самостійно. Це настільки смачно, що домашні з'їдять котлетки за один присід.
Рибні котлети - ідеальна гаряча закуска, яку можна подавати хоч у будні, хоч у свята. Готувати їх можна з будь-якої риби, але з минтая котлетки завжди виходять соковитими, ніжними та відносно
Ця риба відрізняється білосніжним м'ясом шаруватої структури, нейтральним запахом і смаком, а також майже повною відсутністю дрібних кісточок, що дає змогу використовувати його в різних