Наш рецепт » Випічка » Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Завершуючи масляний тиждень, я вирішила спекти смачний млинцевий торт з сиром Рікотта і збитими вершками. Робити його буду з мигдальних млинців з шоколадом, сухофруктами і кокосовою стружкою. Вершково-сирний крем вийшов дуже ніжний і злегка солодкий. Така начинка прекрасно поєднується з кисленьким смаком сухофруктів. Готувати такий торт із млинців дуже просто, та й смак самого десерту вас приємно порадує.

Складові:

  • 8-10 штук мигдальних тонких млинців;
  • 200 грам вершкового сиру Рікотта;
  • 200 грам молочного шоколаду;
  • 300 мл вершків 33% -35%;
  • 15 грам кокосової стружки;
  • 6-7 штук кураги;
  • 6-7 штук чорносливу.

Для посипання пирога:

  • по 1/3 ч.ложки цукрової пудри, мигдальної муки, розчинної кави.

зміст

  • 1 Як приготувати млинцевий торт в домашніх умовах
  • 1.1 Як зробити вершково-сирний крем з чорносливом і курагою
  • 1.2 Як оформити млинцевий торт

Як приготувати млинцевий торт в домашніх умовах

Як зробити вершково-сирний крем з чорносливом і курагою

Розтоплюємо молочний шоколад на водяній бані, але так, щоб кипляча вода не стикалася з мискою, в якій знаходиться шоколад.

Курагу і чорнослив заливаємо гарячою водою, залишаємо на 10 хвилин. Виймаємо ягоди на одноразове рушник, щоб прибрати зайву воду.

Беремо вершковий сир Рікотта, добре розмішуємо і з'єднуємо з розтопленим шоколадом. Все перемішуємо силіконової лопаткою до повного з'єднання інгредієнтів. охолоджуємо.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Холодні вершки збиваємо до м'яких піків і вводимо їх в шоколадно-сирну масу. Змішуємо лопаткою за годинниковою стрілкою, щоб вершки НЕ опали.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Нарізаємо чорнослив і курагу на шматочки, тільки не дуже дрібно і додаємо їх в вершковий крем. Туди ж всипаємо кокосову стружку. Все перемішуємо лопаткою.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Як оформити млинцевий торт

Беремо форму з роз'ємними бортиками, дно покриваємо харчової папером. Діаметр форми повинен відповідати діаметру млинців. На дно форми кладемо цілий млинець і з боків викладаємо млинці внахлест, щоб звисали краю. Викладаємо 1/3 частина вершкового крему.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Далі, беремо 3 млинця і загортаємо в них 1/3 частина крему. Вкладаємо млинці в середину пирога. Як загорнула млинці видно на фото.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Покриваємо млинці кремом і закриваємо все звисаючими млинцями. Щоб млинці не утворювали збірку, я їх розрізала ножицями (тільки звисає частина млинця) і поклала акуратно їх один на одного.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Накриваємо зверху цілим млинцем і прибираємо в холод застигати.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Коли млинцевий торт з сиром і збитими вершками застиг, знімаємо бортик форми, накриваємо торт блюдом і перевертаємо.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Прибираємо дно форми і папір і, щоб прикрасити, припудрюємо посипкою.

Домашній млинцевий торт з сиром Рікотта і зі збитими вершками

Відрізаємо шматочок вершково-сирного торта з мигдальними млинцями, курагою і чорносливом і насолоджуємося, насолоджуємося і насолоджуємося!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Перед тим, як пригощати своїх гостей смачним гарячим блюдом, запропонуйте їм холодну закуску у вигляді сирного тартара. Пропонований мною сьогодні смачний сирний соус тартар з кропом і м'ятою в
Миндально-шоколадна домашня панна котта
Миндально-шоколадна домашня панна котта
Шоколадно-мигдальна панна котта - це оригінальний італійський десерт. Божественний смак цієї страви в поєднанні з запаморочливим запахом і найніжнішої структурою зробили його улюбленими ласощами у

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору