Страшні напої на Хеллоуїн: «Заморожена рука в пунші», рецепт напою безалкогольний і алкогольний, покроковий, з фото
Для того щоб вечірка на Хеллоуїн, на передодні дня Всіх Святих, вдалася і запам'яталася всім гостям надовго можете скористатися нашим «страшним» рецептом напою. Унікальність цього «страшного» напою в тому, що його можна приготувати як на основі безалкогольного пуншу, так і на основі алкогольного.
Ну а тепер переходимо до приготування «Замороженої руки». Для її приготування нам знадобиться:
сік малиновий - 300 гр,
сік журавлинний - 600 гр,
желатин сухий - 14 гр,
жувальні цукерки у вигляді черв'ячків, змій, павуків ... - для прикраси,
чаша для пуншу - 1 шт.,
пунш - береться за кількістю гостей.
І так, приступаємо до виготовлення руки.
Будь-яку гумову рукавичку моєму, вивертаємо на виворіт і на час відкладаємо в сторону.
У посуді відповідного розміру змішуємо малиновий і журавлинний сік.
Відливаємо 200-300 гр суміші соків, додаємо сухий желатин, перемішуємо і даємо настоятися 5-10 хвилин.
Ставимо на повільний вогонь і постійно помішуючи доводимо рідину до повного розчинення желатину.
Рідина з розчинився желатином виливаємо в каструлю з соком, перемішуємо.
Вимиту і вивернула на виворіт рукавичку заповнюємо жельованим соком.
Ту частину рукавички, куди заходить рука, збираємо разом і зав'язуємо ниткою.
«Руку в рукавичці» відкладаємо в морозильну камеру.
Буде дуже добре якщо наша «Заморожена рука» поморозить в морозилці кілька діб.
Коли прийде час ставити наш «страшний» напій на святковий стіл на Хелловін, заморожену рукавичку виймаємо з морозилки, зрізаємо гумову рукавичку а «заморожену руку» ставимо в посуд для пуншу, так, щоб «рука» стирчала з неї.
Наповнюємо посуд пуншем і прикрашаємо купленими заздалегідь черв'ячками, зміями, павуками ...
Страшний напій на Хеллоуїн - заморожена рука в пунші - готова!