Наш рецепт » Випічка » Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Багатьом відомо смачні ласощі, яке називається штрудель. Ця випічка являє собою витягнутий пиріг з начинкою з простого витяжного тіста, яке відоме під назвою тісто філо. Але спекти смачний штрудель можна різними кулінарними способами, серед яких є і найпростіші. Наприклад, штрудель з лаваша з яблуками. У пропонованому рецепті ми скоротили час готування, використавши в якості тестяной оболонки пирога тонкий лаваш. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам самостійно приготувати в домашніх умовах смачний яблучний штрудель швидко і просто.

Складові:

  • тонкий лаваш - 1 шт .;
  • будь-які стиглі яблука - 2 шт .;
  • масло вершкове - 2 ст. ложки;
  • суміш панірувальні - 2 ст. ложки;
  • яйце (можна дрібне) - 1 шт .;
  • цукор - 1 ст. ложка;
  • кунжут білий - 1 ч. ложка.

Як зробити штрудель з лаваша з яблуками

Оскільки тестяная оболонка для яблучної випічки готова, починаємо приготування з начинки. Очистимо зручним способом плоди від зерен і шкірки. Нарізаємо на обробній поверхні яблука на тонкі часточки. Можна, щоб уникнути потемніння яблучної нарізки, скропити її трохи лимонним соком.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Тонкий підготовлений лаваш розстеляємо на поверхні кухонного столу.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Проходимся по лаваш пензлем з розтопленим вершковим маслом.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Тут же присипаємо поверхню тонкого змащеного лаваша панірувальних сумішшю.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

На одну сторону поміщаємо яблучну начинку і посипаємо її сахарком. На ваш смак можна використовувати додатково корицю - для аромату і поліпшення смакових якостей штруделя.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Звертаємо лаваш рулетом, підігнувши до центру краю.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Розміщуємо штрудель на деко.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Поверхня штруделя з лаваша промазуємо збитим яйцем.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Неглибоко робимо надрізи, посипаємо зернами кунжуту.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

У печі при 170 градусах яблучний штрудель тримаємо 15 або 20 хвилин.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Після чого, штрудель з лаваша з яблуками нарізаємо на порції і подаємо до столу.

Штрудель з лаваша з яблуками в духовці

Сподіваюся, що і вам сподобається такий незвичайний і швидкий в приготуванні яблучний пиріг. Приємного всім чаювання!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору