Сира шоколадна сирна паска без яєць
Якщо традиційна паска вам набридла і хочеться спробувати не звичайну на смак, то можна приготувати сиру шоколадну сирну паску. Особливість рецепту в тому, що готується вона без яєць. Так як в процесі приготування використовується холодний спосіб, то обійтися можна і без варіння, і без духовки, що актуально для багатьох людей, наприклад, для мешканців гуртожитків.
Буде потрібно простий список продуктів, це: половина кілограма сиру, склянку цукру, 2 столові ложки какао, 3 столові ложки сметани, 150 грам масла, шматочок шоколаду, щіпка солі і ваніліну.
Готувати починаємо з того, що розтираємо масло, щоб по консистенції воно стало нагадувати сметану.
Кладемо цукор, сіль, ванілін і какао. Акуратно, але в той же час ретельно перемішуємо всі інгредієнти.
Перетираємо сир і перемішуємо його зі сметаною.
Далі, поступово вводимо заздалегідь приготовлену суміш з масла з цукром і какао. Сирна маса повинна придбати шоколадний колір.
Ставимо її в холодильник не менше ніж на кілька годин, попередньо помістивши в форму.
Як бачите, процес приготування є дуже простим. Прикрасити готову шоколадну паску можна тертим шоколадом, шоколадної або білою вершкової глазур'ю. Дати глазурі застигнути і можна приступати до вживання ласощів.
«Easy Cook» пропонує до перегляду свій відео-рецепт вершково-шоколадною паски приготовленої без яєць.