Наш рецепт » Другі страви » Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Сьогодні хочу поділитися незвичайним рецептом німецької кухні і розповім як приготувати дуже смачне і оригінальне блюдо - пампушки в духовці з м'ясом і грибами. Для святкового оформлення столу це гаряче блюдо справжня знахідка і воно гідно займе центральне місце на ньому. Це гаряча м'ясна закуска не просто смачна, а й оригінальна у виконанні. І хоч з ним вам і доведеться повозитися, але в результаті ви будете винагороджені похвалою тих, для кого старалися. Покроково оформлений рецепт з фото до ваших послуг.

Для гуляшу нам знадобиться:

  • 350 грам дрібних шампіньйонів;
  • 620 грам яловичої вирізки;
  • 3,5 ст. ложки борошна (для м'яса);
  • 580 грам курячого філе без шкіри;
  • 3 цибулини шалот;
  • 2 моркви;
  • 4 зубчики часнику;
  • 1 великий болгарський перець червоного кольору;
  • 420 мл курячого або овочевого бульйону;
  • 1,5 ст. ложки борошна (для соусу);
  • 1/3 ч. Ложки каррі;
  • 1/2 ч. Ложки коріандру;
  • 1,5 ч. Ложки великої морської солі;
  • 1 порція ароматних пампушок;
  • 1 гілочка кропу для прикраси.

Як спекти пампушки в духовці разом з м'ясом і грибами

Блюдо почнемо готувати з підготовки болгарського перцю. Кладемо його на розпечену сковороду суху і доводимо до чорноти кожну сторону перцю. Потім, перекладаємо його в щільний чистий пакет і загортаємо. Витримуємо перець в пакеті 2 хвилини. Потім, зчищають з нього шкурку під холодною водою, позбавляємося від насіння і нарізаємо очищену м'якоть на частини.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Яловичу вирізку і куряче філе ріжемо на шматочки. Намагаємося, щоб вони були приблизно одного розміру. Кожен шматочок м'яса обвалюють в борошні, обсмажуємо на добре розпеченій сковороді і тут же знімаємо його зі сковороди в миску.

У глибокій сковороді пасеруємо цибулю, моркву і цілі зубчики часнику. Потім, додаємо до них обсмажене м'ясо і всипаємо все спеції. Вливаємо 300 мл бульйону і перемішуємо. В окремій чаші змішуємо борошно і бульйон, стежимо за грудочками, які не повинні утворитися. Вливаємо отриманий соус в сковороду з гуляшем і швидко перемішуємо його.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Тепер додаємо нарізану болгарський перець і цілі печериці, знімаємо підготовлений гуляш з вогню.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Перекладаємо підготовлений гуляш в скляну форму призначену для духовки, викладаємо зверху ароматні пампушки. Стежимо, щоб вони не лежали дуже щільно один до одного. Як приготувати самі пампушки я докладно писала в іншому рецепті. Просто перейдіть за посиланням.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Відправляємо форму в гарячу духову шафу (t = 180 ° C) на 20 хвилин. Смачні пампушки в духовці з м'ясом і грибами готові.

Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо

Готовий гуляш з ароматними пампушками присипаємо кропом і ставимо блюдо в центр столу. Пора знімати пробу!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору