Пампушки в духовці з м'ясом і грибами - оригінальне блюдо
Сьогодні хочу поділитися незвичайним рецептом німецької кухні і розповім як приготувати дуже смачне і оригінальне блюдо - пампушки в духовці з м'ясом і грибами. Для святкового оформлення столу це гаряче блюдо справжня знахідка і воно гідно займе центральне місце на ньому. Це гаряча м'ясна закуска не просто смачна, а й оригінальна у виконанні. І хоч з ним вам і доведеться повозитися, але в результаті ви будете винагороджені похвалою тих, для кого старалися. Покроково оформлений рецепт з фото до ваших послуг.
Для гуляшу нам знадобиться:
- 350 грам дрібних шампіньйонів;
- 620 грам яловичої вирізки;
- 3,5 ст. ложки борошна (для м'яса);
- 580 грам курячого філе без шкіри;
- 3 цибулини шалот;
- 2 моркви;
- 4 зубчики часнику;
- 1 великий болгарський перець червоного кольору;
- 420 мл курячого або овочевого бульйону;
- 1,5 ст. ложки борошна (для соусу);
- 1/3 ч. Ложки каррі;
- 1/2 ч. Ложки коріандру;
- 1,5 ч. Ложки великої морської солі;
- 1 порція ароматних пампушок;
- 1 гілочка кропу для прикраси.
Як спекти пампушки в духовці разом з м'ясом і грибами
Блюдо почнемо готувати з підготовки болгарського перцю. Кладемо його на розпечену сковороду суху і доводимо до чорноти кожну сторону перцю. Потім, перекладаємо його в щільний чистий пакет і загортаємо. Витримуємо перець в пакеті 2 хвилини. Потім, зчищають з нього шкурку під холодною водою, позбавляємося від насіння і нарізаємо очищену м'якоть на частини.
Яловичу вирізку і куряче філе ріжемо на шматочки. Намагаємося, щоб вони були приблизно одного розміру. Кожен шматочок м'яса обвалюють в борошні, обсмажуємо на добре розпеченій сковороді і тут же знімаємо його зі сковороди в миску.
У глибокій сковороді пасеруємо цибулю, моркву і цілі зубчики часнику. Потім, додаємо до них обсмажене м'ясо і всипаємо все спеції. Вливаємо 300 мл бульйону і перемішуємо. В окремій чаші змішуємо борошно і бульйон, стежимо за грудочками, які не повинні утворитися. Вливаємо отриманий соус в сковороду з гуляшем і швидко перемішуємо його.
Тепер додаємо нарізану болгарський перець і цілі печериці, знімаємо підготовлений гуляш з вогню.
Перекладаємо підготовлений гуляш в скляну форму призначену для духовки, викладаємо зверху ароматні пампушки. Стежимо, щоб вони не лежали дуже щільно один до одного. Як приготувати самі пампушки я докладно писала в іншому рецепті. Просто перейдіть за посиланням.
Відправляємо форму в гарячу духову шафу (t = 180 ° C) на 20 хвилин. Смачні пампушки в духовці з м'ясом і грибами готові.
Готовий гуляш з ароматними пампушками присипаємо кропом і ставимо блюдо в центр столу. Пора знімати пробу!