Домашня міні-піца з листкового тіста з ковбасою, сиром і морквою
Продовжую експериментувати з піцою і і листковим тістом. Тепер, замість закритої піци, робила міні-піци. Сім'я прийняла ідею з захопленням і з нетерпінням чекала мамину випічку. Міні-піца з листкового тіста з ковбасою, сиром і морквою розійшлася миттєво. Ділюся дуже простим і швидким рецептом, як побалувати своїх рідних і близьких смачною випічкою. У рецепті представлені покроково зроблені фото, для наочної ілюстрації процесу.
Отже, нам потрібні:
- листкове тісто (готове) - 200 грам;
- морква - 1 штука;
- ковбаса (копчена) - 200 грам;
- сир твердий - 200 грам;
- соуси (майонез, кетчуп) - за смаком;
- борошно - для роботи з тестом.
Як приготувати міні-піцу з листкового тіста в домашніх умовах
Прямокутник тіста розкачати, щоб вийшов пласт, товщиною не більше 2-3 міліметрів. Приготувати форму або миску невеликого діаметру, для приготування міні-піци. У мене звичайна миска, діаметром близько десяти сантиметрів. вирізати кола.
Для начинки натерти моркву і сир на тертці з дрібними отворами. Ковбасу нарізати, невеликими шматочками.
На кружечки з листкового тіста викласти соуси: кетчуп і майонез.
Змастити поверхню тесту соусом, щоб випічка була соковитою. Посипати морквою, ковбасою.
Перекласти міні-піци на деко з пергаментом. посипати сиром.
Надіслати лист з міні-піцою в духовку для випікання (температура 175 градусів, час випічки 15-20 хвилин).
Готова випічка виглядає дуже апетитно, а аромат піци кличе домашніх на кухню.
В кінці приготування, у мене залишилися обрізки з тіста, з яких я зробила смужки і прикрасила випічку зверху.
Вийшло дуже симпатично і незвично. Оригінальна піца пішла першою :-) Хоча все піци красиві і смачні.
Хрустка і повітряна основа, ситна і соковита начинка з моркви і ковбаси обов'язково подарують гастрономічне задоволення. Приємного вам апетиту і смачною домашньої випічки з готового листкового тіста!