Крабові палички в клярі з майонезом - проста і смачна закуска
Ми давно звикли бачити такий популярний продукт як крабові палички одним зі складових всіляких салатів. Добре їсти крабові палички і просто так, звичайно ж. Але можна з даного гастрономічного інгредієнта зробити дуже смачну закуску, яка цілком підійде і для святкових посиденьок. Наша кулінарна затія - це крабові палички в клярі. Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі етапи приготування цієї простої і оригінальної закуски.
Складові:
- палички крабові - 100 гр;
- яйце (за розміром не надто велике) - 1 шт .;
- майонез (підійде будь-який) - 1,5 ст. л .;
- борошно (звичайна - пшеничне) - ст. ложка з гіркою;
- сіль і бажані спеції (приправи) - на розсуд;
- рослинне масло для фритюру - 20 мл.
Як приготувати крабові палички в клярі з майонезом
Спершу приготуємо кляр для крабових паличок з майонезом. Потрібно підготувати яйце, ваш улюблений майонез (можна навіть з яким-небудь смаком) і звичну більшості господинь пшеничне борошно. Отже, підбираємо відповідну ємність для замішування клярі. У неї розбиваємо одне яйце.
Переправляємо до яйцю будь майонез.
Підсипає супову ложку борошна (з гіркою).
Кидаємо до інгредієнтах дрібку солі і приправляємо перчиком. Перець може бути і червоний пекучий, як у мене. Але можна і інші бажані вами приправи використовувати.
А тепер, скориставшись їдальнею виделкою, інгредієнти добре перемішуємо. За консистенцією вийти повинна суміш, що нагадує густу сметанку. Якщо раптом ваш кляр рідкуватим вийшов, підсипте ще трохи борошна.
На сковороду вливаємо олію і оптимально його прогреваем. Палички тим часом звільняємо від упаковки і занурюємо чистими руками в кляр.
Відправляємо палички в кляровой «шубці» для смаження на сковороду. Від плити не відходимо, адже, готуються крабові палички в клярі швидко. Досить перевернути їх один раз.
Проста і дуже смачна закуска з крабових паличок готова.
Подавайте відразу її на стіл. Хоча, справедливості заради треба сказати, і в холодному вигляді така закуска хороша.