Наш рецепт » Другі страви » Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Сьогодні хочу приготувати печеню в горщиках - дуже смачне домашнє блюдо. Моя сім'я дуже любить таке, запечене в духовці м'ясо з картоплею. Це дійсно дуже смачно і ситно. Вигляд у цієї страви красивий і презентабельний. Як гарячої закуски його приємно подати гостям. Спробуйте приготувати смачну страву разом зі мною. Рецепт жаркого в горщиках дуже простий, в приготуванні немає нічого складного, а крок за кроком зроблені фото розсіють всі ваші сумніви, якщо вони у вас виникнуть в процесі приготування.

З інгредієнтів мені потрібно:

  • м'ясо - 150 гр (у мене яловичина);
  • картопля - близько 800 гр;
  • цибуля - 1 шт .;
  • сир твердий - 120-150 гр (типу російський);
  • майонез;
  • сіль;
  • перець мелений;
  • лавровий лист;
  • улюблені спеції;
  • рослинна олія.

З даного переліку товарів вийде три горщика.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Як приготувати печеню в горщиках в духовці

У цьому рецепті м'ясо і картопля з цибулею підлягають обсмажуванні.

Тому, готувати почну з того, що м'ясо і картоплю нарізаю кубиками. Лук ріжу півкільцями. Наливаю в сковороду масло і по черзі всі обсмажую.

Спочатку смажу яловичину зі спеціями до легкої скоринки і викладаю на тарілку.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Далі, в цій же сковороді обсмажую картопля до легкої рум'яності.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Перекладаю в горщики. Посолю небагато. Це буде перший шар.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Слідом прожарюю цибулю до золотого кольору. Висипаю в горщик наступним шаром.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Далі, перекладаю раніше просмажене мяско, солю і перчу.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Заключним шаром буде натертий на дрібну тертку сир. Покриваю все зверху легким шаром майонезу.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Кілька ложок тертого сиру залишу. Їм я посиплю спекотне в кінці приготування.

Ставлю горщики в духовку на 200 градусів на 45 хвилин.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

У готове печеня в горщиках ще раз додам по ложці сиру і залишу до його розплавлення. Запах страви запаморочливий.

Перед подачею, для естетичного вигляду і краси, додам трохи зеленого цибульки.

Печеня в горщиках з м'ясом і картоплею в духовці

Доповнить смачну печеню в горщиках з м'ясом і картоплею домашня солона консервація, будь-то, салат, помідори або огірочки. Але особливої ​​потреби в цьому немає, так як печеня виходить дуже соковитим.

 Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору