Наш рецепт » Випічка » Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

У мене вафельні трубочки асоціюються з далеким дитинством. Тоді це було одним з улюблених ласощів діточок. Поступово така випічка канула в минуле, поступившись місцем більш вишуканим десертів. Але іноді хочеться повернутися назад, мінімум років на 25 ... Пригадується вабить смак вафель, приготованих в електровафельніцу, цей хрест! А запах у квартирі, під час випічки! Сьогодні вирішила ці спогади втілити в реальність і приготувати по простому, ще радянському рецептом домашні вафельні трубочки в електровафельніцу. Якщо у вас десь в шафі припадає пилом така стара вафельница, сміливо діставайте його і приєднуйтесь. Покроково зроблені мною в процесі приготування фото, наочно продемонструють простоту цього рецепта.

Для тесту мені потрібно:

  • 5 яєць;
  • 100 гр цукру (для ласунів трохи більше);
  • 200 гр вершкового масла;
  • 1 склянка борошна;
  • 1-2 ст.л. рослинної олії.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Як зробити вафельні трубочки в вафельниці

Починаючи готувати нам, звичайно ж, потрібно завести рідке тісто для вафельних трубочок.

Спершу, яйця з'єдную з цукром і злегка збиваю.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

До яєчної суміші додаю розтоплене вершкове масло.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Ретельно змішую всі інгредієнти і додаю до них склянку борошна. Вливаю столову ложку рослинної олії.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Рідке тісто для вафельних трубочок готове. За консистенцією воно нагадує густу сметану.

Тепер, можемо спекти наше ласощі. Для цього, включаю електровафельніцу і даю їй добре прогрітися. Гарненько змащу вафельницу рослинним маслом. Ця дія я виконаю один раз, перед випічкою.

Наливаю пару столових ложок тесту в вафельницу і ложкою розмазую по поверхні.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Щільно закриваю прилад і печу 3-4 хвилини, до красивого кольору.

Готова вафелька без проблем зніметься з поверхні. Ще гарячу вафлю повертаю трубочкою. Таким чином, випікаю поки не закінчиться все тісто.

З тієї кількості інгредієнтів, що вказані в рецепті тесту у мене вийшло 12 смачних, хрустких і ароматних вафель.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

Такі смачні домашні вафельні трубочки ви можете наповнити улюбленим кремом: заварним, зі згущеним молоком, зі збитих вершків, сирним або білковим.

Хрусткі вафельні трубочки в вафельниці - радянський рецепт

А можете як я залишити їх без начинки і хрустіти вафельками собі на втіху.

Смачного вам чаювання!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору