Наш рецепт » М'ясні страви » Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Не кожна господиня хоче зв'язуватися з яловичиною, тому що це, далеко, непростий сорт м'яса. Але, якщо його правильно приготувати, то можна отримати дуже смачне блюдо. Я, також, частенько уникала такого м'яса, але, дізнавшись один простий рецепт, вирішила спробувати. І не пошкодувала. Яловичина в горщечках вийшла дуже м'якою, соковитою і, вельми, пікантною. Тепер і вам пропоную свій простий рецепт з покроково зробленими фото. Виконується він легко, але вимагає багато часу. На весь процес у вас піде близько 3 годин. Будьте готові до того, щоб не відлучатися на цей час з будинку.

Складові:

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

  • 600 гр яловичини або телятини;
  • 6 великих цибулин;
  • 200 гр сметани;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 1 чайна ложка борошна;
  • 3 столові ложки рослинної олії;
  • 2 чайні ложки солі.

Як приготувати яловичину в горщиках в духовці

Починаючи готувати, відразу беремося за м'ясо. Обробляє його на невеликі брусочки. Природно, прибираємо жилки, плівки та інші не потрібні нам елементи.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Ділимо вийшло кількість брусків на 3 горщика. У кожен налийте по одній ложці олії і насипте солі. Її кількість повинна дорівнювати половині чайної ложки солі на один горщик. Змішайте і трохи утрамбуйте.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Готуємо цибулю. Його слід нарізати дуже крупно.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Ділимо цибулю на 3 частини і засипаємо в кожен горщик.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Доведіть температуру духовки до 180 градусів. Горщики накрийте кришками і помістіть їх в духову шафу. Яловичина в горщечках повинна гаситися так 2 години. Після закінчення цього часу створіть соус - змішайте борошно, сметану, гірчицю і сіль, що залишилася.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Дістаньте горщики, відкрийте кришки. Ви вже побачите підрум'яниться цибулю.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Залийте в кожну ємність по третій частині нашого соусу.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Надішліть назад в духову шафу і тримайте там ще півгодини. Вийміть і дайте охолонути. Яловичина в горщечках зі сметаною виходить дуже м'якою, а зверху неї утворюється ніжна зметана скоринка.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Ось так, без особливих зусиль, готується дивно смачна яловичина в горщиках в духовці.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Рецепт чудово підходить для вечері, а також, ця страва може стати головним на будь-якому святковому столі.

Яловичина в горщечках в духовці - з цибулею і сметаною

Подавати його можна з будь-яким гарніром і ароматними скибочками білого хліба. М'ясо здивує вас своєю м'якістю, а цибульний-сметанний подушка подарує незвичайну соковитість і пікантність. Їжте із задоволенням і радуйте своїх рідних!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору