Смачні макарони по-флотськи з яловичим фаршем
Сьогодні балувала свою сім'ю дуже простим, але смачним і ситним блюдом з доступних інгредієнтів. Це макарони по-флотськи з яловичим фаршем. В принципі, фарш можна використовувати будь-який або, при його відсутності, можна нарізати сосиски або ковбаски. Я ж люблю саме яловичий фарш з коріандром, перчиком і куркумою. У процесі приготування покроково відзняла процес на фото, для ілюстрації рецепта.
Отже, нам потрібні:
- макарони - 150 грам;
- фарш яловичий - 150 грам;
- цибуля - 1 штука;
- сіль - 1 ч. Ложка;
- масло рослинне - 1-2 ст. ложки;
- коріандр - за смаком;
- куркума - за смаком;
- перчик чорний мелений - за смаком.
Як приготувати макарони по-флотськи з фаршем
Підготувати необхідну кількість фаршу. Якщо він заморожений, то його потрібно, попередньо, розморозити. Я з вечора вийняла яловичий фарш з морозилки і поклала в холодильник. На сніданок можна з фаршу вже готувати макарони по-флотськи.
Макарони відправити в киплячу солону воду і варити до готовності.
Сковороду розігріти, налити рослинне масло. Чим більше масла, тим соковитіше і жирніше буде блюдо в результаті. Але, якщо важлива низька калорійність страви, додати тільки одну ложку масла. Фарш розділити на невеликі шматочки і викласти на сковороду.
Посипати яловичий фарш куркумою, перчиком, сіллю і коріандром. Перемішати дерев'яною лопаткою і обсмажити.
Цибулину очистити від лушпиння, вимити і дрібно нарубати. Всипати цибулю до фаршу. Обсмажити цибулю з фаршем на середньому вогні близько трьох хвилин.
Макарони відкинути на друшляк, щоб стекла вся рідина. Висипати м'ясну заправку до макаронів, разом з маслом.
Добре перемішати макарони, щоб фарш рівномірно розподілився.
Подавати прості в приготуванні макарони по-флотськи з яловичим фаршем люблю з томатним соком, квашеною капустою або соліннями, які відмінно доповнять смак цієї страви.
Блюдо виходить дуже ситним, пряним і ароматним. Воно припаде до смаку всім членам сім'ї. Простота і легкість приготування робить його відмінним варіантом сніданку, обід або вечері. Готуйте з любов'ю і смачних вам страв!