Наш рецепт » Другі страви » Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Незвично красиві і дуже смачні вийшли фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель. Готувати це італійська страва легко, просто і приємно. Рецепт приготування пропоную і вам.Пошагово зроблене опис з фото кожного кроку буде хорошим помічником вам у виготовленні цього італійського вишуканої страви.

Складові:

  • 1 упаковка макаронів черепашки (800 грам);
  • 450 грам курячого філе;
  • 300 грам гарбуза;
  • ½ ч.ложки розмарину;
  • 70 грам вершкового масла 72%;
  • ½ ч.ложки дрібної морської солі;
  • ¼ ч.ложки чилі перцю;
  • 1 цибулина середнього розміру;
  • 200 грам напівтвердого сиру;
  • зелень петрушки.

Для соусу:

  • 60 грам вершкового масла 72%;
  • 1,5 столові ложки борошна;
  • 600 мл молока 3,6%;
  • щіпка: меленого мускатного горіха, чорного перцю, солі, куркуми.

зміст

  • 1 Як приготувати фаршировані черепашки в духовці під соусом бешамель
  • 1.1 Як фарширувати черепашки

Як приготувати фаршировані черепашки в духовці під соусом бешамель

Спочатку починаємо готувати фарш-начинку. Очищаємо цибулину, філе нарізаємо на шматочки і пропускаємо їх через м'ясорубку. Гарбуз, порізану на шматочки, пасеруємо на вершковому маслі з розмарином до м'якого состоянія.Затем, пробиваємо її блендером в кашу.

Змішуємо курячий фарш і гарбузове пюре в одному посуді, всипаємо сіль, чилі перець і перемішуємо. Фарш для начинки готовий.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

В кондитерський мішок вставляємо насадку з круглим кінцем і наповнюємо мішок приготованим фаршем для начинки макаронів.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Наступний етап, приготування соусу бешамель. У сотейнику розігріваємо вершкове масло, всипаємо борошно і перемішуємо все віночком. Коли вийшла однорідна маса, вливаємо холодне молоко, спеції і при цьому все перешиваємо віночком. Це потрібно робити, щоб нам вдалося уникнути утворення грудочок.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Як фарширувати черепашки

Заповнюємо макарони-черепашки начинкою і вкладаємо їх у жароміцних форму, змащену маслом, в один шар.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Посипаємо нижній шар фаршированих черепашок 1/3 порцією тертого сиру і трохи поливаємо соусом. Потім, викладаємо другий шар черепашок, сир, соус і третій шар черепашок. Посипаємо їх сиром, що залишився і покриваємо соусом.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

У розігрітій духовці до 190 ° С запікаємо фаршировані черепашки близько 45 хвилин. Після закінчення запікання виймаємо форму, посипаємо невеликою кількістю рубаною петрушки.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Ось так чудово і апетитно виглядає шматочок черепашок фаршированих м'ясом з гарбузом під соусом бешамель.

Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель

Готуйте швидко і просто, а їжте смачно і з задоволенням. &# 128521;

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Дієтичний салат з гарбуза з яблуком і родзинками під апельсиновим соусом
Салати з сирого гарбуза містять в собі величезну кількість корисних для організму речовин. Клітковина, яка міститься в овочах, що не зазнали тепловій обробці, сприяє нормалізації травлення і обміну

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору