Фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель
Незвично красиві і дуже смачні вийшли фаршировані черепашки з фаршем з м'яса і гарбуза під соусом бешамель. Готувати це італійська страва легко, просто і приємно. Рецепт приготування пропоную і вам.Пошагово зроблене опис з фото кожного кроку буде хорошим помічником вам у виготовленні цього італійського вишуканої страви.
Складові:
- 1 упаковка макаронів черепашки (800 грам);
- 450 грам курячого філе;
- 300 грам гарбуза;
- ½ ч.ложки розмарину;
- 70 грам вершкового масла 72%;
- ½ ч.ложки дрібної морської солі;
- ¼ ч.ложки чилі перцю;
- 1 цибулина середнього розміру;
- 200 грам напівтвердого сиру;
- зелень петрушки.
Для соусу:
- 60 грам вершкового масла 72%;
- 1,5 столові ложки борошна;
- 600 мл молока 3,6%;
- щіпка: меленого мускатного горіха, чорного перцю, солі, куркуми.
зміст
- 1 Як приготувати фаршировані черепашки в духовці під соусом бешамель
- 1.1 Як фарширувати черепашки
Як приготувати фаршировані черепашки в духовці під соусом бешамель
Спочатку починаємо готувати фарш-начинку. Очищаємо цибулину, філе нарізаємо на шматочки і пропускаємо їх через м'ясорубку. Гарбуз, порізану на шматочки, пасеруємо на вершковому маслі з розмарином до м'якого состоянія.Затем, пробиваємо її блендером в кашу.
Змішуємо курячий фарш і гарбузове пюре в одному посуді, всипаємо сіль, чилі перець і перемішуємо. Фарш для начинки готовий.
В кондитерський мішок вставляємо насадку з круглим кінцем і наповнюємо мішок приготованим фаршем для начинки макаронів.
Наступний етап, приготування соусу бешамель. У сотейнику розігріваємо вершкове масло, всипаємо борошно і перемішуємо все віночком. Коли вийшла однорідна маса, вливаємо холодне молоко, спеції і при цьому все перешиваємо віночком. Це потрібно робити, щоб нам вдалося уникнути утворення грудочок.
Як фарширувати черепашки
Заповнюємо макарони-черепашки начинкою і вкладаємо їх у жароміцних форму, змащену маслом, в один шар.
Посипаємо нижній шар фаршированих черепашок 1/3 порцією тертого сиру і трохи поливаємо соусом. Потім, викладаємо другий шар черепашок, сир, соус і третій шар черепашок. Посипаємо їх сиром, що залишився і покриваємо соусом.
У розігрітій духовці до 190 ° С запікаємо фаршировані черепашки близько 45 хвилин. Після закінчення запікання виймаємо форму, посипаємо невеликою кількістю рубаною петрушки.
Ось так чудово і апетитно виглядає шматочок черепашок фаршированих м'ясом з гарбузом під соусом бешамель.
Готуйте швидко і просто, а їжте смачно і з задоволенням. &# 128521;