Наш рецепт » Другі страви » Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Сьогодні, фаршируємо половинки перців і тушкуємо їх в духовці в соусі, під шаром ніжної моцарелли. Приготування страви не потребує високих кулінарних навичках. Все дуже легко, а на виході не тільки смачно і ароматно, але і дуже красиво. Самостійно приготувати фарширований м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками ви зможете використовуючи мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Нам знадобиться:

  • 10 штук свіжого червоного перцю;
  • 550-600 грам м'ясного фаршу;
  • 100 грам пропареного рису;
  • 2 цибулини;
  • 30 грам тертої моркви;
  • 2 штуки свіжих помідорів;
  • ¼ штуки чилі перцю;
  • 250 мл., Курячого або овочевого бульйону;
  • мелений перець чорний; коріандр; орегано і сіль;
  • 150 грам сиру моцарелла;
  • 2-3 штуки свіжих гілочок кропу.

зміст

  • 1 Як запекти фарширований перець в духовці половинками
  • 1.1 Фарш для начинки
  • 1.2 Соус з помідорів
  • 1.3 Збираємо блюдо

Як запекти фарширований перець в духовці половинками

Фарш для начинки

Щоб приготувати половинки перцю фаршировані м'ясом і рисом спершу потрібно приготувати фарш-начинку. Рис промиваємо, заливаємо холодною водою і кип'ятимо 3 хвилини. Потім, промиваємо холодною водою і з'єднуємо його з м'ясним фаршем. Після цього, всипаємо дрібно нашатковану цибулю (1 штука), трохи спецій зі списку інгредієнтів і перемішуємо фарш-начинку.

Перець розрізаємо уздовж, видаляємо насіння, але хвостик зберігаємо. Потім заповнюємо кожну половинку начинкою з м'яса і рису.

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Соус з помідорів

На оливковій олії пасеруємо моркву і нашатковану цибулю (1 шт.). Потім, натираємо помідори на тертці так, щоб шкірка залишилася, і ми могли її викинути (вона не потрібна в рецепті). Слідом кладемо шматочки чилі перцю і все заливаємо бульйоном. Всипаємо спеції зі списку в інгредієнтах і, як тільки соус закипів, виливаємо його в форму для гасіння перців в духовці.

збираємо блюдо

У гарячий томатний соус опускаємо фаршировані половинки перцю і покриваємо їх шаром сиру моцарелла, натертим на тертці. Щоб м'який сир легше було натирати, потримайте його 15-20 хвилин в морозилці. Закриваємо половинки перцю фаршировані м'ясом і рисом кришкою або фольгою і прибираємо в гарячу духовку.

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Тушкуємо блюдо при 170 ° C 50 хвилин, потім, знімаємо кришку і продовжуємо тушкувати перці ще 12-17 хвилин. Слідкуйте, щоб верх перців з сиром добре підрум'яниться.

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Тепер можна виймати форму і посипати перці свіжим кропом. Дістаємо фаршировані перчики з соусу і пригощаємо їдців поки блюдо ще не встигли охолонути.

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою

Фарширована м'ясом і рисом перець запечений в духовці половинками з сиром моцарелою не тільки смачний і ситний, але і виглядає на столі дуже ефектно. Тому, блюдо можна готувати як гарячу закуску на свято, та так і для буденного обіду або вечері.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Готуючись до вечірки на Хеллоуїн, крім випічки, десертів, напоїв і холодних закусок потрібно продумати і гарячі закуски. Може бути вам підійде така ось гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору