Наш рецепт » Другі страви » Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Фаршировані каннеллони - це одне з найпопулярніших страв в італійській кухні. Начинок для них існуємо безліч. Сьогодні я представляю рецепт каннеллони з фаршем з курячого філе і копченої грудинки. І хочу сказати, що італійці знають толк в їжі. Приготуйте фаршировані каннеллони в духовці в вершковому соусі з зеленню і ви відчуєте цей чудовий італійський вишукування. Мій детальний рецепт з покроково зробленими фото допоможе впоратися з приготуванням. Buon appetito!

Складові:

  • 1 упаковка каннеллони (250 грам);

Для начинки:

  • 3 штуки цибулі шалот;
  • ¼ штуки чилі перцю;
  • 800 грам курячого філе;
  • 200 грам 11% сиру;
  • 1/2 пучка кропу;
  • 250 грам молодого сиру (напівтвердого);
  • 3 столові ложки 20% сметани;
  • 1 ч.ложка дрібної солі;
  • ¼ ч.ложки чорного перцю;
  • 1 гілочка чебрецю.

Для вершкового соусу:

  • 500 мл молока 4%;
  • 2 столові ложки пшеничного борошна (без гірки);
  • 50 грам вершкового масла 72,5%;
  • ¼ ч.ложки морської солі;
  • ½ ч.ложки куркуми.

зміст

  • 1 Як приготувати каннеллони з фаршем в духовці
  • 1.1 Як готувати начинку- фарш для каннеллони
  • 1.2 Як зробити вершковий соус

Як приготувати каннеллони з фаршем в духовці

Як готувати начинку- фарш для каннеллони

На розігрітій олії обсмажуємо цибулю шалот порізаний кубиками до прозорого стану і відразу додаємо до фаршу з курячого філе.

100 грам тертого сиру висипаємо на фарш і поруч кладемо сир і сметану. Додаємо всі спеції, перемішуємо. Так само подрібнюємо і додаємо половину порції кропу.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Беремо каннеллони і заповнюємо їх вийшла начинкою. Для цього я використовую маленьку чайну ложку.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Другу половину сиру натираємо в окремий посуд і ділимо на три рівні купки. Залишок м'ясної начинки викладаємо у жароміцних форму, яку рясно змастили маслом і посипаємо однією частиною сиру.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Потім викладаємо половину заповнених фаршем каннеллони і посипаємо їх другою порцією сиру.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

 Як зробити вершковий соус

У ковшике розтоплюємо масло і всипаємо борошно. Перемішуємо вінчиком до кремового стану і вливаємо холодне молоко. Постійно перемішуємо, щоб соус загус рівномірно. Всипаємо сіль, куркуму.

½ порції гарячого соусу виливаємо на каннеллони. Далі, викладаємо другу половину каннеллони, посипаємо сиром і покриваємо соусом.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Виставляємо режим духовки.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Ставимо страву в вершковому соусі запікатися на 40 хвилин. Як тільки запеклось, виймаємо готові фаршировані каннеллони з духовки.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Ділимо готову страву на порції і викладаємо на порційні тарілки.

Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню

Зверху посипаємо рясно кропом, подаємо на стіл і насолоджуємося вишуканим смаком італійської кухні просто у себе на кухні. Buon appetito!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору