Фаршировані каннеллони в вершковому соусі з зеленню
Фаршировані каннеллони - це одне з найпопулярніших страв в італійській кухні. Начинок для них існуємо безліч. Сьогодні я представляю рецепт каннеллони з фаршем з курячого філе і копченої грудинки. І хочу сказати, що італійці знають толк в їжі. Приготуйте фаршировані каннеллони в духовці в вершковому соусі з зеленню і ви відчуєте цей чудовий італійський вишукування. Мій детальний рецепт з покроково зробленими фото допоможе впоратися з приготуванням. Buon appetito!
Складові:
- 1 упаковка каннеллони (250 грам);
Для начинки:
- 3 штуки цибулі шалот;
- ¼ штуки чилі перцю;
- 800 грам курячого філе;
- 200 грам 11% сиру;
- 1/2 пучка кропу;
- 250 грам молодого сиру (напівтвердого);
- 3 столові ложки 20% сметани;
- 1 ч.ложка дрібної солі;
- ¼ ч.ложки чорного перцю;
- 1 гілочка чебрецю.
Для вершкового соусу:
- 500 мл молока 4%;
- 2 столові ложки пшеничного борошна (без гірки);
- 50 грам вершкового масла 72,5%;
- ¼ ч.ложки морської солі;
- ½ ч.ложки куркуми.
зміст
- 1 Як приготувати каннеллони з фаршем в духовці
- 1.1 Як готувати начинку- фарш для каннеллони
- 1.2 Як зробити вершковий соус
Як приготувати каннеллони з фаршем в духовці
Як готувати начинку- фарш для каннеллони
На розігрітій олії обсмажуємо цибулю шалот порізаний кубиками до прозорого стану і відразу додаємо до фаршу з курячого філе.
100 грам тертого сиру висипаємо на фарш і поруч кладемо сир і сметану. Додаємо всі спеції, перемішуємо. Так само подрібнюємо і додаємо половину порції кропу.
Беремо каннеллони і заповнюємо їх вийшла начинкою. Для цього я використовую маленьку чайну ложку.
Другу половину сиру натираємо в окремий посуд і ділимо на три рівні купки. Залишок м'ясної начинки викладаємо у жароміцних форму, яку рясно змастили маслом і посипаємо однією частиною сиру.
Потім викладаємо половину заповнених фаршем каннеллони і посипаємо їх другою порцією сиру.
Як зробити вершковий соус
У ковшике розтоплюємо масло і всипаємо борошно. Перемішуємо вінчиком до кремового стану і вливаємо холодне молоко. Постійно перемішуємо, щоб соус загус рівномірно. Всипаємо сіль, куркуму.
½ порції гарячого соусу виливаємо на каннеллони. Далі, викладаємо другу половину каннеллони, посипаємо сиром і покриваємо соусом.
Виставляємо режим духовки.
Ставимо страву в вершковому соусі запікатися на 40 хвилин. Як тільки запеклось, виймаємо готові фаршировані каннеллони з духовки.
Ділимо готову страву на порції і викладаємо на порційні тарілки.
Зверху посипаємо рясно кропом, подаємо на стіл і насолоджуємося вишуканим смаком італійської кухні просто у себе на кухні. Buon appetito!