Наш рецепт » Закуски » Холодні закуски » Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Смачні курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою - незвичайна, але дуже смачна закуска на будь-яке свято. Сьогодні викладаю дуже цікавий фото-рецепт фаршированих яєць, які панірують у сухарях і обсмажують на сковороді перед тим, як їх заповнюють начинкою з курячої печінки. При бажанні, куряча печінка може бути замінена будь-який інший. Така закуска не пройде повз ваших гостей і вас в тому числі. Всім приємних закусок.

Складові:

  • 6 великих курячих яєць Д-В;
  • листя петрушки для прикраси.

Для начинки :

  • 100 грам курячої печінки;
  • 2 цибулини шалот;
  • 2 столові ложки сметани 18% - 20%;
  • 1/3 ч.ложки спецій для курки + сіль на ваш смак.

Для панірування:

  • 1 куряче яйце + 1/2 ч.ложки базиліка;
  • 1,5 столові ложки борошна;
  • 3,5 столові ложки панірувальних сухарів.

Як приготувати яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Починаємо готувати начинку для яєць. Для цього, яйця кладемо в холодну воду і відварюємо їх круто. Поки вони варяться, ми займаємося начинкою. До обсмаженої цибулі на олії додаємо шматочки курячої печінки, посипаємо все спеціями і перемішуємо. Тушкуємо все вміст сковороди до повної готовності.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Готову печінку пробиваємо блендером в глибокій мисці. Очищені від шкаралупи яйця, ділимо на рівні половинки, витягаємо жовтки і додаємо їх до печінки. Туди ж відправляємо сметану.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Всю суміш пробиваємо блендером і викладаємо готову начинку в силіконовий кондитерський мішок з будь-, на ваш смак, великої фігурною насадкою.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Тепер, готуємо паніровці для яєць. Насипаємо борошно і панірувальні сухарі в окремі тарілки. Сире яйце збовтуємо вилочкою разом з базиліком.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Спочатку обвалюють білки в тарілці з борошном, потім опускаємо їх в тарілку з яйцем і базиліком, а в останню чергу в тарілку з панірувальними сухарями. Кладемо їх в гарячу сковорідку з добре розігрітим маслом і обсмажуємо білки з усіх боків до появи хрусткої хлібної скориночки. Викладаємо обсмажені яйця в паніровці на тарілку, покриту одноразовим рушником, щоб прибрати зайве масло.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Коли яйце смажене в паніровці охолоне, викладаємо на блюдо і заповнюємо білки печінкової начинкою.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Прикрашаємо кожне яйце листком петрушки і подаємо на святковий стіл.

Курячі яйця в паніровці, фаршировані печінкою

Як бачите, таку оригінальну закуску на свято приготувати дуже просто. Сподіваюся, що мій крок за кроком оформлений рецепт з фото стане частим гостем на вашій кухні.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору