Наш рецепт » Другі страви » Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Нещодавно пригостили страусячим яйцем. Його не часто використовують в домашній кулінарії, тому, у мене виникло питання - як його приготувати. Я, звичайно, люблю різні нововведення, але все ж прихильник традиційної їжі. Тому, було вирішено готувати яєчню з сосисками. Повинна сказати, що я не пошкодувала, що вибрала саме це блюдо. Яєчня з страусиного яйця вийшла схожою на смачну велику запіканку. Смак у страви ніжніше, ніж у звичайній яєчні. Цим рецептом з вами і поділюся. А рецепт доповню домашніми покроковими фото.

Для приготування я використовувала:

  • 6 сосисок і трохи копченої ковбаски;
  • 1 страусине яйце;
  •  зелена цибуля, перець і сіль.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Як приготувати яєчню з страусиного яйця

Страусине яйце має дуже товсту шкаралупу, тому, її потрібно просвердлити. Робимо дірочки акуратно, з двох сторін, доходячи свердлом лише до плівочки.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Далі, плівку прорізаємо ножем і видуваємо яйце в тарілку. Виходить близько півлітра сирого продукту.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Сосиски і копчену ковбасу нарізаємо довільної форми. Підсмажуємо в сковороді з рослинним маслом.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Частина відкладемо. Яйце трохи збиваємо виделкою і ½ частина виливаємо в сковороду діаметром 26-28 см. Яєчня з страусиного яйця готується на повільному вогні під закритою кришкою. Час приготування, близько, 20 хвилин.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Перед закінченням смаження солимо, перчимо і посипаємо різаним зеленою цибулькою.

Ось така краса виходить.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Аналогічні дії повторюємо з другої порцією продуктів.

Смачна яєчня зі страусиного яйця і сосисок

Яєчня з страусиного яйця виходить не просто велика, а дуже велика. Такий великий і смачної яєчні-запіканкою можна нагодувати велику родину, та ще й родичів пригостити.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Хачапурі по-аджарський (відкриті) з сиром і яйцем або хачапурі-човник
Хачапурі по-аджарський (відкриті) з сиром і яйцем або хачапурі-човник
Приготування хачапурі по-аджарський з сиром і яйцем, так звані відкриті хачапурі, називають ще човниками. Приготування тесту для «човників» відбувається також, як і для хачапурі по-імеретинськи.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору