Біла пісна глазур з цукрової пудри і лимонного соку
Мало хто з сучасних господинь знає, що глазур, також, буває пісної. При цьому смак білої глазурі є просто неймовірним. Вона, надаючи легку кислинку і аромат свіжості лимона, дуже вдало доповнює навіть найпростішу випічку.
Готувати ж таку пісну глазур з цукрової пудри і лимонного соку - простіше простого. Із завданням впорається самий початківець кулінар.
Щоб приготувати глазур буде потрібно один повний стакан цукрової пудри, 5-6 столових ложок свіжого лимонного соку. Зазвичай, мені вистачає соку одного лимона, але лимони-то бувають різні. При бажанні, можна замінити лимонний сік будь-яким іншим соком цитрусових. Все залежить лише від ваших уподобань в даному питанні. Також, можна додатково або замість лимонного соку додати подрібнені ягоди, які, напевно, знайдуться у вашій морозилці. Правда, в цьому випадку глазур вже придбає колір введеної добавки і стане кольоровий.
У процесі приготування досить просто перемішати всі інгредієнти до отримання однорідної маси. Перемішувати складові потрібно дбайливо і ретельно. В результаті вийде густа і тягуча маса. Ласуни люблять такі ласощі їсти просто так, але, якщо щось залишиться, то можна прикрасити за її допомогою випічку. Простий рецепт такий цукрової глазурі стає справжньою паличкою виручалочкою в пост.
Як приготувати білу лимонну глазур з цукровою пудрою на воді показує в своєму відео-рецепті користувач «Готуйте вдома з нами Let's cook at home together». Правда, частина лимонного соку вона замінює теплою водою, але це вже, як то кажуть, справа смаку. Дивіться і готуйте так, як вам буде смачно.