Цукрова кольорова глазур для торта, печива або паски на воді - простий рецепт пісної глазурі
Кольорова глазур для торта або паски варена на воді готується досить просто. Вона радує не тільки відмінним смаком, але і яскравими фарбами. Так як приготування глазурі відбувається на воді, без яєць і жирів, то вона просто не замінна під час посту. З її допомогою можна перетворити будь-яку випічку, зробити її справжнім смачним і красивим шедевром.
Інгредієнти, які нам будуть потрібні, є просто елементарними. Це півкілограма цукрової пудри, тепла вода і барвник.
Як приготувати пісну глазур з барвниками
Просіваємо потрібну кількість пудри, додаємо шість ложок води і барвник. Нагріваємо масу помішуючи на слабкому вогні. Кип'ятити глазур не потрібно, тому, вогонь весь час повинен бути слабким, щоб цукрова пудра просто "плавилася". Краще помішувати масу ложкою з дерева. Як тільки побачите, що сироп став блискучим, густим і гладким, значить він готовий. Як бачите, процес приготування відніме мінімум часу і сил.
Якщо за допомогою глазурі бажаєте зробити на випічці красиві візерунки, можна налити її в кульочок і зробити в ньому маленький розріз. Видавлюючи кольорову глазур з кулька, Ви легко досягнете потрібно ефекту на випічці. Для малювання прикрас можна використовувати, також, пластиковий файл.
Якщо ж такої кольоровою глазур'ю хочете покрити торт або паску рівним шаром, то досить просто розрівняти її ще гарячою за допомогою ножа.