Наш рецепт » На замітку » Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Є безліч рецептів для покриття і прикраси пасок. Я пропоную свій рецепт помадки, яким користуюся багато років. Ця помадка для паски з желатином готується. Вона не кришиться при нарізанні, не прилипає до рук, не розтріскується при нарізанні і на неї легко можна наносити прикраса, поки вона ще не застигла. Прикраси добре тримається на ній, не сповзає і не обсипається. Смак помадки для паски виходить солодкий, з легким ванільним смаком. Свої напрацювання покроково оформила у вигляді рецепта з фото.

Нам буде потрібно:

  • 110 грам курячих білків;
  • 150 грам білого цукрового піску змішаного з 5 грамами ваніліну;
  • 100 грам 82% вершкового масла;
  • 7 грам швидкорозчинного желатину + 50 мл води.

Як правильно зробити помадку для паски з желатином, яка не кришиться

Почнемо готувати покриття для пасок з замочування желатину. Заливаємо його в пропорції, зазначеної вище.

Потім, збиваємо (на повільних і середніх оборотах) білки на паровій або водяній бані з додаванням цукру і ванілі. Стежимо за температурою. Вона не повинна перевищити рівень 65 ° С. Найоптимальніша температура це 60 ° С. У цей момент поміщаємо набряклий желатин в підготовлені білки. Продовжуємо збивати масу на повільних оборотах, але білки, при цьому, вже прибираємо з водяної бані. Охолоджуємо білкову масу до 28 ° -30 ° С.

Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Тепер, опускаємо вершкове масло кімнатної температури в ще теплі білки і перемішуємо всю масу лопаткою. Масло злегка розтане і трохи опустить пишність білків. Це нормально, так як ми готуємо помадку для паски, а не пишний крем для торта.

Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Як тільки масло змішалося з білкової сумішшю, її тут же потрібно використовувати. Тобто процес застигання помадки повинен проходить вже, будучи нанесеною на паски. На фото видно, як я чіпаю рукою вже застиглу помадку і вона абсолютно не пристає до рук.

Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Поки помадка для паски з желатином ще не застигла на пасці, можна нанести на неї заздалегідь приготовані прикраси з мастики.

Цукрова помадка для паски з желатином з білка з маслом, яка не кришиться

Мені така цукрова помадка для паски з желатином з білків дуже подобається. А перевірити не кришиться чи помадка зможете зробивши її самостійно в домашніх умовах, тому що, фото з нарізаним пасхальним пасок я, на жаль, не зробила.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Миндально-шоколадна домашня панна котта
Миндально-шоколадна домашня панна котта
Шоколадно-мигдальна панна котта - це оригінальний італійський десерт. Божественний смак цієї страви в поєднанні з запаморочливим запахом і найніжнішої структурою зробили його улюбленими ласощами у

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору