Наш рецепт » Випічка » Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Сьогодні буду піч смачне і дуже ніжне рожеве французьке тістечко макаронів (фр.macarons, макаронс, макарунс, макарони) з мигдальною борошна з начинкою з лимонного ганаша. У цього ніжного білкового французького печива дуже тонкий і ненав'язливий лимонний аромат. Приготовлені мигдальні французькі тістечка макарони на спеціальній меренге. Як правильно її приготувати в домашніх умовах, демонструє мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.

Для лимонного ганаша нам буде потрібно:

  • 180 грам 33-35% вершків;
  • цедра з ½ шт. лимона;
  • 360 грам білого шоколаду;
  • 60 грам 82% солодковершкового масла.

Для чистого цукру:

  • 66 грам білка від курячого яйця;
  • 190 грам цукрової пудри змішаної з 1,5 гр ванілі;
  • 1 грам дрібної солі;
  • 80 грам мигдального борошна;
  • 1 крапля лимонного екстракту;
  • 2 краплі харчового барвника потрібного вам кольору.

зміст

  • 1 Як приготувати тістечко макаронів з начинкою з лимонного ганаша
  • 1.1 Начинка - лимонний ганаш для макаронів
  • 1.2 Білкове тісто з мигдальною борошна
  • 1.3 Збираємо французькі тістечка макарони

Як приготувати тістечко макаронів з начинкою з лимонного ганаша

Начинка - лимонний ганаш для макаронів

Вершки поміщаємо в кухлик і підігріваємо їх до 80-85 ° С. Вогонь виключаємо, опускаємо в кухлик з вершками цедру лимона. Ми залишаємо настоюватися хвилин на десять.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

У діжу кладемо шматочки білого шоколаду і м'яке вершкове масло.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Вершки з цедрою підігріваємо до 55-60 ° С і вливаємо їх в діжу з шоколадом і маслом через друшляк. Так ми позбудемося цедри. Коли шоколад розплавиться, перемішуємо весь ганаш і даємо йому час охолонути. До потрібного моменту (склеювання макарунс) тримаємо його в холодильнику.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Білкове тісто з мигдальною борошна

Білки завадимо в діжу і починаємо їх перемішувати на найнижчій швидкості міксера до появи невеликої кількості бульбашок на поверхні білка. Потім, всипаємо сіль і збільшуємо швидкість міксера до середньої. Як тільки білки вкрилися бульбашками і маса почала біліти, перемикаємо міксер на високу швидкість і починаємо всипати по 1,5 ст. ложки цукрової пудри з ваніллю. Кожну порцію добре збиваємо і тільки потім додаємо наступну порцію. Готова французька меренга повинна вийти зі стійким «пташиним дзьобом» і мати глянсову гладку поверхню.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Тепер, міксер прибираємо і продовжуємо працювати лопаткою. Насамперед додаємо половину порції мигдальної муки і акуратно змішуємо обидві маси. Потім, додаємо лимонний екстракт, харчовий барвник і перемішуємо. Закінчуємо заміс додаванням залишилася мигдальної муки. Готове білкове тісто для макаронів перекладаємо в кондитерський мішок. Правильно приготоване тісто, так само як і меренга, має глянсовий колір.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Тісто на мигдальні французькі тістечка макарони відкидають на силіконовий килимок або пергамент з тефлоновим покриттям потрібного вам розміру. Я робила печива різного розміру і стежила за тим, щоб у мене завжди була пара однакового розміру. При відсаджування печива, тримайте кондитерський мішок з тестом строго вертикально. Тоді у вас тісто ляже рівно. Ми залишаємо деко з печивом підсихати на столі. У мене на це йде від 40 до 70 хвилин. Час цієї процедури залежить від вологості в приміщенні. Доторкніться обережно подушечкою пальця до верхівки печива, якщо нічого не прилипає, значить його можна отпекать.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Поки печиво сохне, є час розігріти духовку до 160 ° С. Підсушене печиво ставимо на середній рівень і засікаємо 5 хвилин. Потім, відкриваємо на дві секунди духовку, щоб випустити вологу і, закривши духовку, продовжуємо отпекать макаронс ще 5-6 хвилин. Ви повинні переконатися в освіті "спіднички" у печива. Відразу після випічки знімаємо рожеве мигдальне печиво макаронів на робочу поверхню. Якщо вони правильно приготовлені, то у них виходить рівна і гладка внутрішня частина, як у мене на фото.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Збираємо французькі тістечка макарони

Холодний ганаш перекладаємо в кондитерський мішок, наносимо його на одну половинку печива і закриваємо другою половинкою такого ж розміру.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Саме час знімати пробу.

Рожеве французьке тістечко макаронів з лимонною начинкою

Змінюючи колір барвника, ніжне і смачне мигдальне французьке тістечко макаронів можна зробити різних квітів. Про те, як готувати вдома інші види макаронс, знайдете в покрокових рецептах на нашому сайті.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Пропонована італійська паста зіті, по суті, макарони запечені в духовці з сиром, томатом і шинкою. Ця страва з італійської кухні відноситься до тих, які швидко готувати і смачно поїсти.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору