Наш рецепт » Випічка » Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Розкішні троянди під снігом - десерт, який може приготувати навіть сама недосвідчена господиня. Для того щоб зробити яблучні троянди з листкового тіста будуть потрібні всього три інгредієнти: магазинне листкове тісто, червоні яблука і повидло.

Приготування почніть з того, що яблука червоного кольору розріжте вздовж на дві частини. За допомогою чайної ложечки видаліть серединку.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Половинки яблук наріжте тонкими часточками і потримайте їх протягом однієї хвилини в киплячій солодкій воді (3 ст. Л. Цукру на 300 мл води). Теплова обробка зробить часточки гнучкими. остудіть яблука.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Готове листкове тісто розморозити, тонко розкачати і наріжте на довгі смужки шириною 8-10 см і довжиною 20-25 см.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

На середину кожної смужки покладіть трохи густого яблучного повидла або будь-якого варення. На край смужки з тіста покладіть яблучні дольки.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Вільний край тесту подверніте таким чином, щоб повидло виявилося всередині. Поверніть тісто з яблуками рулетиком, краї тіста защепіте. Поставте рулетики на торці - у вас вийдуть своєрідні трояндочки.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Випікайте яблучні троянди в розігрітій до 200 градусів духовці 35-40 хвилин. Лист для випічки трохи присипте борошном. Десерт буде готовий, коли тісто підрум'яниться, а червона шкірка яблук стане трохи темніше. Зніміть тістечка з листа, поки вони ще гарячі. Для краси посипте десерт цукровою пудрою.

Тістечко Роза з листкового тіста і яблук під снігом з цукрової пудри

Гарний і смачний десерт у вигляді троянди з листкового тіста і яблук, прикрасить будь-який святкове застілля. Він хороший хоч з кавою, хоч з чаєм, хоч з гарячим зимовим пуншем.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується
Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Для смачного і ситного перекусу можна дуже швидко зробити в духовці чудову бездріжджову тонку піцу. Час готування скорочуємо завдяки використанню в якості основи купленого в магазині готового

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору