Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами
Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується бекон, помідори і солодкий болгарський перець. В якості основи для піци береться готове (магазинне) бездріжджове листкове тісто. Використовуйте мій крок за кроком викладений простий рецепт з фото і швидка бездріжджова піца вмить з'явиться у вас на столі.
Знайомимося зі списком інгредієнтів і готуємо продукти в потрібній кількості:
- тісто листкове (бездріжджове) - 250 гр;
- бекон - 70 гр;
- солодкий болгарський перець - ¼ штуки;
- помідор - 1 штука;
- сир твердий - 50 гр;
- майонез - 1 ст. ложка.
Листкове тісто для піци потрібно заздалегідь дістати з морозилки. Готувати можна починати, коли воно повністю розморожені при кімнатній температурі.
Як приготувати піцу з листкового дріжджового тіста з беконом, перцем і помідорами
Пласт листкового дріжджового тіста трохи розгортає на столі. Потім, користуючись як трафарет великою тарілкою або кришкою, вирізаємо коло. Це - основа для піци. Викладаємо її на деко, який рекомендується застелити шматком пергаменту.
Змащуємо основу для піци майонезом.
Бекон нарізаємо на шматочки. Розміщуємо м'ясної інгредієнт на основу.
Четвертинку солодкого болгарського перцю промиваємо і очищаємо від насіння. Викладаємо нарізаний на смужки перець.
Помідор подрібнюємо півкільцями. Розподіляємо помідорні часточки на поверх перцю.
Завершальний крок у формуванні піци - посипання інгредієнтів натертим сиром.
Піцу випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.
Швидка бездріжджова піца з беконом, помідорами і перцем готова! Розрізаємо її на частини і подаємо на стіл.
Зауважу, що запропонований мною простий рецепт є базовим. Начинку для піци можна змінювати, вводячи нові інгредієнти і видаляючи непотрібні або відсутні в даний час в холодильнику. В даному випадку, наприклад, можна використовувати додатково подрібнені на кільця маслини.