Наш рецепт » Другі страви » Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується бекон, помідори і солодкий болгарський перець. В якості основи для піци береться готове (магазинне) бездріжджове листкове тісто. Використовуйте мій крок за кроком викладений простий рецепт з фото і швидка бездріжджова піца вмить з'явиться у вас на столі.

Знайомимося зі списком інгредієнтів і готуємо продукти в потрібній кількості:

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

  • тісто листкове (бездріжджове) - 250 гр;
  • бекон - 70 гр;
  • солодкий болгарський перець - ¼ штуки;
  • помідор - 1 штука;
  • сир твердий - 50 гр;
  • майонез - 1 ст. ложка.

Листкове тісто для піци потрібно заздалегідь дістати з морозилки. Готувати можна починати, коли воно повністю розморожені при кімнатній температурі.

Як приготувати піцу з листкового дріжджового тіста з беконом, перцем і помідорами

Пласт листкового дріжджового тіста трохи розгортає на столі. Потім, користуючись як трафарет великою тарілкою або кришкою, вирізаємо коло. Це - основа для піци. Викладаємо її на деко, який рекомендується застелити шматком пергаменту.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Змащуємо основу для піци майонезом.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Бекон нарізаємо на шматочки. Розміщуємо м'ясної інгредієнт на основу.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Четвертинку солодкого болгарського перцю промиваємо і очищаємо від насіння. Викладаємо нарізаний на смужки перець.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Помідор подрібнюємо півкільцями. Розподіляємо помідорні часточки на поверх перцю.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Завершальний крок у формуванні піци - посипання інгредієнтів натертим сиром.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Піцу випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Швидка бездріжджова піца з беконом, помідорами і перцем готова! Розрізаємо її на частини і подаємо на стіл.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Зауважу, що запропонований мною простий рецепт є базовим. Начинку для піци можна змінювати, вводячи нові інгредієнти і видаляючи непотрібні або відсутні в даний час в холодильнику. В даному випадку, наприклад, можна використовувати додатково подрібнені на кільця маслини.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Для смачного і ситного перекусу можна дуже швидко зробити в духовці чудову бездріжджову тонку піцу. Час готування скорочуємо завдяки використанню в якості основи купленого в магазині готового
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Індійські прісні коржі чапати - дуже проста, але смачна і ситна випічка. Їх можна подати до першого або другого блюда замість хліба, а можна доповнити медом, сиром, сиром, молоком, і вийде повноцінна

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору