Наш рецепт » Другі страви » Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Смачна піца стала улюбленим блюдом не тільки італійців, але і наших співвітчизників. Є безліч способів приготувати домашню піцу, пропоную вам ще одну кулінарну варіацію, в якій використовується бекон, помідори і солодкий болгарський перець. В якості основи для піци береться готове (магазинне) бездріжджове листкове тісто. Використовуйте мій крок за кроком викладений простий рецепт з фото і швидка бездріжджова піца вмить з'явиться у вас на столі.

Знайомимося зі списком інгредієнтів і готуємо продукти в потрібній кількості:

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

  • тісто листкове (бездріжджове) - 250 гр;
  • бекон - 70 гр;
  • солодкий болгарський перець - ¼ штуки;
  • помідор - 1 штука;
  • сир твердий - 50 гр;
  • майонез - 1 ст. ложка.

Листкове тісто для піци потрібно заздалегідь дістати з морозилки. Готувати можна починати, коли воно повністю розморожені при кімнатній температурі.

Як приготувати піцу з листкового дріжджового тіста з беконом, перцем і помідорами

Пласт листкового дріжджового тіста трохи розгортає на столі. Потім, користуючись як трафарет великою тарілкою або кришкою, вирізаємо коло. Це - основа для піци. Викладаємо її на деко, який рекомендується застелити шматком пергаменту.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Змащуємо основу для піци майонезом.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Бекон нарізаємо на шматочки. Розміщуємо м'ясної інгредієнт на основу.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Четвертинку солодкого болгарського перцю промиваємо і очищаємо від насіння. Викладаємо нарізаний на смужки перець.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Помідор подрібнюємо півкільцями. Розподіляємо помідорні часточки на поверх перцю.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Завершальний крок у формуванні піци - посипання інгредієнтів натертим сиром.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Піцу випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 20 хвилин.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Швидка бездріжджова піца з беконом, помідорами і перцем готова! Розрізаємо її на частини і подаємо на стіл.

Бездріжджова піца з готового листкового тіста з беконом, перцем і помідорами

Зауважу, що запропонований мною простий рецепт є базовим. Начинку для піци можна змінювати, вводячи нові інгредієнти і видаляючи непотрібні або відсутні в даний час в холодильнику. В даному випадку, наприклад, можна використовувати додатково подрібнені на кільця маслини.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Бездріжджова піца з листкового тіста з ковбасою і сиром, куркою і огірками
Для смачного і ситного перекусу можна дуже швидко зробити в духовці чудову бездріжджову тонку піцу. Час готування скорочуємо завдяки використанню в якості основи купленого в магазині готового
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Чапати - індійські листкові прісні коржі
Індійські прісні коржі чапати - дуже проста, але смачна і ситна випічка. Їх можна подати до першого або другого блюда замість хліба, а можна доповнити медом, сиром, сиром, молоком, і вийде повноцінна

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору