Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки
Я дуже люблю смак кокоса, тому, кокосова начинка для мене - це райська насолода. З огляду на, що її склад і приготування досить прості, то вона стала моїм фаворитом при виборі начинки для різної випічки. Таку начинку з кокосом можна сміливо використовувати і для прошарку торта, наповнення булочок, млинців, для склеювання тістечок, безе і багатьох інших десертів. Головне, при покупці продуктів, вибрати гарне натуральне вершкове масло і згущене молоко. Ділюся рецептом з фотографіями, зробленими, для наочної ілюстрації, крок за кроком у процесі приготування.
Отже, нам потрібні:
- масло вершкове - 100 грам;
- згущене молоко - 40 грам;
- кокосова стружка - 15 грам.
Як приготувати кокосову начинку для тістечок, печива та іншої випічки
Масло вийняти з холодильника за двадцять хвилин до початку приготування начинки. Це обов'язково потрібно зробити, щоб воно стало м'якше. Якщо ви поспішаєте готувати, а вершкове масло тверде, то можна натерти його на тертці з дрібними отворами в невелику глибоку ємність. Згущене молоко додати до натертого вершкового масла.
Перемішати масло і згущене молоко. Додати кокосову стружку. Вибір кокосової стружки залежить від бажаного кольору начинки. Я готувала начинку для тістечок-безе рожевого кольору, тому, використовувала кокосову стружку яскраво рожевого кольору.
Тепер, потрібно перемішати начинку до однорідності. Можна збити віночком або міксером, якщо обсяг начинки великий. У мене, при збиванні ложкою, за пару хвилин вийшла потрібна консистенція. Якою вона повинна бути - показано на фото.
Начинка виходить дуже смачною, ароматної і стане відмінним доповненням будь-якої випічки. На цей раз я її використовувала для з'єднання двох тістечок-безе. Досить викласти начинку на одну частину тістечка, макаронс або іншого печива, як показано на фото.
Начинка «Кокосове насолоду» не розтікається і добре тримає форму, тільки головне, щоб випічка була холодною. Інакше, масло вершкове стане м'яким і потече.
Скріпити дві половинки печива або тістечок за допомогою кокосової начинки. У мене було тістечко безе з даної начинкою, яке вийшло неймовірно смачним і апетитним.
Така начинка кокосова начинка може бути будь-якого кольору, адже кокосова стружка продається різнобарвна. Вона відмінно доповнює смак будь-витечкі, будь то торт, тістечко, булочка ... або млинці. Готуйте завжди з любов'ю і смачною вам випічки і десертів!