Наш рецепт » Десерти » Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Я дуже люблю смак кокоса, тому, кокосова начинка для мене - це райська насолода. З огляду на, що її склад і приготування досить прості, то вона стала моїм фаворитом при виборі начинки для різної випічки. Таку начинку з кокосом можна сміливо використовувати і для прошарку торта, наповнення булочок, млинців, для склеювання тістечок, безе і багатьох інших десертів. Головне, при покупці продуктів, вибрати гарне натуральне вершкове масло і згущене молоко. Ділюся рецептом з фотографіями, зробленими, для наочної ілюстрації, крок за кроком у процесі приготування.

Отже, нам потрібні:

- масло вершкове - 100 грам;
- згущене молоко - 40 грам;
- кокосова стружка - 15 грам.

Як приготувати кокосову начинку для тістечок, печива та іншої випічки

Масло вийняти з холодильника за двадцять хвилин до початку приготування начинки. Це обов'язково потрібно зробити, щоб воно стало м'якше. Якщо ви поспішаєте готувати, а вершкове масло тверде, то можна натерти його на тертці з дрібними отворами в невелику глибоку ємність. Згущене молоко додати до натертого вершкового масла.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Перемішати масло і згущене молоко. Додати кокосову стружку. Вибір кокосової стружки залежить від бажаного кольору начинки. Я готувала начинку для тістечок-безе рожевого кольору, тому, використовувала кокосову стружку яскраво рожевого кольору.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Тепер, потрібно перемішати начинку до однорідності. Можна збити віночком або міксером, якщо обсяг начинки великий. У мене, при збиванні ложкою, за пару хвилин вийшла потрібна консистенція. Якою вона повинна бути - показано на фото.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Начинка виходить дуже смачною, ароматної і стане відмінним доповненням будь-якої випічки. На цей раз я її використовувала для з'єднання двох тістечок-безе. Досить викласти начинку на одну частину тістечка, макаронс або іншого печива, як показано на фото.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Начинка «Кокосове насолоду» не розтікається і добре тримає форму, тільки головне, щоб випічка була холодною. Інакше, масло вершкове стане м'яким і потече.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Скріпити дві половинки печива або тістечок за допомогою кокосової начинки. У мене було тістечко безе з даної начинкою, яке вийшло неймовірно смачним і апетитним.

Проста кокосова начинка для булочок, млинців, тістечок та іншої випічки

Така начинка кокосова начинка може бути будь-якого кольору, адже кокосова стружка продається різнобарвна. Вона відмінно доповнює смак будь-витечкі, будь то торт, тістечко, булочка ... або млинці. Готуйте завжди з любов'ю і смачною вам випічки і десертів!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Один з найпопулярніших десертів з мого дитинства це тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком. Цей невигадливий, але дуже смачний і ситний десерт не втрачає своєї актуальності і до цього дня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору