Наш рецепт » Овочеві страви » Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Господинь залучають пироги, так, і пиріжки теж, різноманітністю начинок, які можуть бути приготовлені з овочів, коренеплодів, ягід, грибів, риби, м'яса. Якщо ви тримаєте пост, то вам безсумнівно стане в нагоді ця проста, але дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів. Покроково оформлений фото-рецепт вам допоможе в приготуванні.

Складові:

  • капуста - 300 гр;
  • морква - 1 шт .;
  • ріпчаста цибуля - 1 шт .;
  • олія соняшникова - 40 мл;
  • сіль і спеції - за смаком.

Як приготувати начинку з капусти для пиріжків і пирогів

Починаючи приготування, капусту промийте. З качана спочатку знімаємо верхні листи, адже вони можуть бути зіпсовані. Потім, перекладаємо на обробну дошку і починаємо її дрібно шинкувати ножиком. Можна для подрібнення вибрати і більш зручний для вас спосіб, наприклад, можна це зробити на спеціальній тертці.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Вливаємо потрібну порцію соняшникової олії в сковорідку. Коли масло оптимально прогріється, зменшуємо вогонь і викладаємо капустяну нарізку. Рекомендуємо відразу посипати капусточку сіллю і перемішати. Смажимо нарізку з капусти, а паралельно готуємо інші компоненти начинки.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Морквину для начинки подрібнити скориставшись великої теркою. А ось цибулину пропонуємо просто дрібно нарубати.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Підготовлену овочеву нарізку закидаємо до капусти, яка вже досить присмажився. перемішуємо.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Додаємо улюблених спецій і під кришкою продовжуємо тушкувати капусту до тих пір, поки вона не стане м'якою.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Начинка з капусти для пиріжків і пирогів повинна повністю охолонути, перш, ніж ми будемо класти її в дріжджове тісто.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

Як бачите, рецептура приготування такої тушкованої капусти дуже проста. Обов'язково спробуйте використовувати цю пісну капустяну начинку як для смажених пиріжків, так і для смачних печених в духовці пирогів.

Дуже смачна начинка з капусти для пиріжків і пирогів

А, як відомо, дріжджова випічка - це випічка, яка широко використовується і в повсякденному меню, і на святковому застіллі таке частування буває частенько. Залежно від приводу, звичайно. Тому, рецепт цієї начинки для пирогів зі свіжої капусти вам, безсумнівно, стане в нагоді.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору