Салат зі свіжої капусти і моркви з помідором - простий і дуже смачний
Початок весняного сезону дозрівання овочів - це ще одна чудова можливість використовувати інгредієнти цього періоду для готування смачних і, що важливо, корисних для нас страв. Наприклад, овочевих салатів. Ось і представлений сьогодні рецепт салату зі свіжої капусти і моркви - це відмінний союз подрібненої молодий Капусточка і морквини. А щоб цей гастрономічний союз не був «мізерним», разнообразим його свіжим помідором і ріпчастою цибулею. «Чи впишеться» в салат і свіжа зелень. Швидко і правильно приготувати соковитий вітамінний весняний салат зі свіжої капусти і моркви з помідором вам допоможе мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.
Складові:
- капуста молода - 0,5 качана;
- морква свіжа (середня за розміром) - 1 штука;
- помідор пружний - 1 штука;
- цибулина ріпчаста (звичайна) - 1 штука;
- сіль і бажані спеції - на розсуд;
- оливкова олія - за смаком.
Як зробити салат зі свіжої капусти і моркви
Приготування страви починаємо з того, що почнемо обробляти капусту. Знімемо верхні листочки і на обробній поверхні нашаткуємо капусту. Нарізку викладемо в ємність і Примніть руками.
Наступний компонент весняного сезонного салату - морквина. Її пропонуємо натерти на крупній тертці.
А ось пружний помідор для салату наріжемо тонкими часточками.
Залишилося тільки для нашого смачного страви нарізати цибулину. Після очищення подрібнюємо її півкільцями тонкої товщини.
Приправляємо інгредієнти бажаними спеціями.
І заправляємо рослинною олією.
Перемішуємо і одразу подаємо салат з молодої капусти з морквою до столу.
Приємного вам і корисного перекусу!
Використовуючи рецепти сайту, готуйте для своїх рідних різноманітні соковиті, прості і дуже смачні капустяні салати з рослинним маслом або майонезом.