Наш рецепт » Перші страви » Червоний борщ з солоними помідорами

Червоний борщ з солоними помідорами

Борщ, напевно, є улюбленою стравою в кожній родині. І кожна господиня готує його по своєму. Наприклад, моя мама вважає за краще буряк не терти, а крупно різати, також вона часто додає в борщ квасолю. А бабуся любила кидати в каструлю ложку манки, їй так здавалося смачніше. А я знайшла для себе свій особливий рецепт - борщ з солоними помідорами. Мені він подобається тим, що немає необхідності додавати окремо оцет. А сам процес приготування швидкий і простий. Ну не рахуючи очікування, поки звариться бульйон. Своїм досвідом ділюся в покроково оформленому рецепті з фото.

Складові:

Червоний борщ з солоними помідорами

  • будь-яке м'ясо (у мене в цей раз була яловичина);
  • картопля;
  • ріпчаста цибуля;
  • морква;
  • буряк;
  • солоні помідори;
  • зелень і сметана за бажанням.

Як приготувати смачний борщ з солоними помідорами

Спочатку на плиту ставиться каструля з водою і вариться бульйон. Тривалість варіння буде залежати від виду м'яса, який ви вибрали. Коли бульйон буде готовий, слід зайнятися засмажкою.

Натріть буряк і морква, вибирайте сторону терки з великими отворами.

Червоний борщ з солоними помідорами

Надішліть овочі на сковороду. У цей час потрібно зайнятися цибулею і картоплею. Їх необхідно порізати кубиками і занурити в ємність, де вариться наш м'ясний бульйон. Спочатку цибулю, потім через пару хвилин картопля.

Червоний борщ з солоними помідорами

Далі, слід позбавити солоні помідори від шкірки і подрібніть їх за допомогою терки. У вас вийде своєрідний томат. Додайте його до овочів на сковороді. Помішуйте і тримайте на вогні, поки помідорний розсіл не випарується.

Червоний борщ з солоними помідорами

Вміст сковороди додаємо в вируючий бульйон, добре перемішуємо і варимо хвилин 10-15.

Червоний борщ з солоними помідорами

В цей час займаємося капустою, її потрібно нашаткувати.

Червоний борщ з солоними помідорами

Якщо у вас, як і у мене, молода капуста, то додавати її в борщ з маринованими помідорами слід за пару хвилин до вимкнення. А якщо капуста стара, то кидайте її в бульйон відразу за буряком і морквою.

Червоний борщ з солоними помідорами

Ось і весь рецепт. Наш домашній червоний борщ з солоними помідорами готовий. Дайте йому настоятися 15-30 хвилин і можна подавати до столу.

Червоний борщ з солоними помідорами

Мені дуже подобається такий рецепт борщу з помідорами. Для нього необхідний мінімальний набір інгредієнтів, а результат дарує дивовижне смакове насолоду. Борщ прекрасний сам по собі, але також відмінно гармонує і зі сметаною. Подавати його можна разом з часниковими пампушками, салом і гірчицею. Смачного!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Бульйон м'ясний прозорий з домашньою локшиною або основа для м'ясних супів
Прозорий м'ясний бульйон з локшиною - це смачне першу страву, яке прийнято готувати не тільки в румунській кухні. Подібний рецепт Ви, безсумнівно, знайдете і в угорській, чеській, словацькій,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору