Наш рецепт » Випічка » Хачапурі з сиром сулугуні з дріжджового тіста в домашніх умовах, в духовці, рецепт з відео

Хачапурі з сиром сулугуні з дріжджового тіста в домашніх умовах, в духовці, рецепт з відео

Приготування хачапурі в домашніх умовах викликає часом серйозні складності. Щоб не йти шляхом проб і помилок даємо покроковий рецепт як приготувати хачапурі і для повної ясності - відео-рецепт.

Хачапурі з сиром сулугуні з дріжджового тіста в домашніх умовах, в духовці, рецепт з відео

зміст

  • 1 Приготування хачапурі в домашніх умовах (в духовці)
  • 2 Приготування тесту для хачапурі

Приготування хачапурі в домашніх умовах (в духовці)

Для того щоб зробити дріжджове тісто для хачапурі нам будуть потрібні:

дріжджі - 50 гр;

рослинне масло - 1 столова ложка,

цукор - 1 чайна ложка,

сіль - ½ чайної ложки,

борошно пшеничне - 2,5-3 склянки;

вода - 1 стакан,

масло вершкове - для змазування.

Приготування тесту для хачапурі

У мисці з'єднуємо дріжджі, сіль, цукор, розводимо водою кімнатної температури і додаємо рослинне масло. Коли вийшла однорідна рідина - додаємо борошно. Сміливо висипаємо дві склянки і перемішуємо. Далі підсипає по трохи, щоб вловити правильну консистенцію тесту. Воно повинно вийти дуже ніжним і податливим. Фахівці стверджують, що перевірити готовність дріжджового тіста для хачапурі потрібно по мочці свого вуха - тісто має бути м'якше і ніжніше.

Як всяке дріжджове тісто, тісто для хачапурі має підійти. Щоб воно не заветрівалось закриваємо його в мисці чистим рушником. Готове тісто, що підійшло має збільшитися в об'ємі в 2,5-3 рази.

Коли тісто замісили, залишається один важливий етап - начинка для хачапурі. Від того, яка вона буде у нас вийде або хачапурі по-імеретинськи (закриті хачапурі), або хачапурі по-аджарський (відкриті хачапурі, які ще називають хачапурі-човник).

Якщо залишилися неясні моменти в приготуванні дріжджового тіста для хачапурі в домашніх умовах, вам допоможе прояснити їх і уникнути помилок Ілля Лазерсон з телеканалом Їжа

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Хачапурі по-аджарський (відкриті) з сиром і яйцем або хачапурі-човник
Хачапурі по-аджарський (відкриті) з сиром і яйцем або хачапурі-човник
Приготування хачапурі по-аджарський з сиром і яйцем, так звані відкриті хачапурі, називають ще човниками. Приготування тесту для «човників» відбувається також, як і для хачапурі по-імеретинськи.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору