Наш рецепт » Випічка » Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Приготування французького тістечка Шу з фіалковим кракеліном може здатися досить таки складним процесом. Але це зовсім не так якщо знаєш, що і як правильно потрібно робити. Просто дотримуйтеся порад, покроково викладеним в рецепті з фото. І у вас, я впевнена, незабаром з'являться точно такі ж тістечка з легким французьким ароматом.

Для приготування смачного десерту нам знадобиться:

  • 1 порція вершкового крему на основі крему Патісьер;
  • 1 порція кракеліна + 1 ч.ложка фіалкового сиропу;
  • 1 стакан (обсяг 250 мл) теплої води;
  • 1 стакан (обсяг 250 мл) пшеничної муки в / с;
  • 120 грам 72% вершкового масла;
  • 4-6 штук курячих яєць.

Як приготувати тістечко Шу в домашніх умовах

Починаємо готувати з заварювання тіста. Для цього треба взяти каструлю, у якій товсте дно і дерев'яну лопатку з довгою ручкою. Віночком працювати не вийде, так як все тісто в момент заварювання виявиться всередині віночка, і дістати його звідти буде проблематично. Отже, вливаємо воду в каструльку, опускаємо в неї шматочки масла. Що стосується масла, його температура не має в цьому рецепті ніякого значення і його легко можна замінити маргарином 82%. Ставимо все на вогонь і чекаємо процесу закипання. зменшуємо вогонь.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Всипаємо борошно в каструльку з киплячим маслом і водою і починаємо активно вирощують ложкою по колу, щоб всі тісто рівномірно заварилося і зв'язалося в один клубок. З вогню не знімаємо в цей момент. Борошно повинна встигнути з'єднатися з основною масою і заваритися. На це йде, як правило, близько хвилини. На дні повинна утворитися тонка плівка від тесту. Тепер можна знімати з вогню і трохи охолодити тісто.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Перекладаємо заварне тісто в діжу міксера. Воно повинно мати температуру не вище 50 ° С, щоб не заварити яйця. Встановлюємо лопатку для перемішування тесту і по одному вводимо яйця. Вбили одне яйце - розмішуємо. Тільки потім вводимо друге яйце.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

На фото я показала, яке ще густе тісто у мене вийшло, хоча я вже додала 4 яйця. Це не правильна консистенція тесту для тістечок. Потрібно ще додавати яйця.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Ось правильна консистенція заварного тесту. Воно повільно, безперервною стрічкою стікає з лопатки в діжу. У мене кожен раз йде різна кількість яєць, від 4 до 6. Це цілком залежить від борошна, яку я використовую при замішуванні.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

За допомогою кондитерського мішка відкидають тістечка на харчову папір.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Коли я готувала кракелін для цих тістечок, то додала 1 столову ложку крижаного фіалкового сиропу. Дістаємо готовий фіалковий кракелін з морозилки і кладемо на отсаженного тістечка. Як зробити кракелін я докладно описала в окремому рецепті, на який можна перейти за посиланням в інгредієнтах.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Тут же ставимо їх в уже гарячу (180 ° С) духовку. Отпекать потрібно майже 40 хвилин. Час треба контролювати, так як у всіх духовки різні. Правильно отпеченние тістечка повинні вирости і стати пишними, а кракелін повинен растрескаться на поверхні. Остуджувати їх потрібно на решітці.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Остигнули тістечка Шу з фіалковим кракеліном наповнюємо вершковим кремом на основі крему Патісьер. Посилання на приготування в інгредієнтах.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Крем вводимо всередину тістечок за допомогою кондитерського мішка і тонкої насадки.

Заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер

Саме час кликати всіх до чаю. Спечене в домашніх умовах заварне тістечко Шу з кракеліном і вершково-заварним кремом Патісьер подарує вам насолоду і підніме настрій. Приємного чаювання!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Тісто кракелін на тістечка Шу
Тісто кракелін на тістечка Шу
Щоб приготувати одну з найзнаменитіших французьких десертів тістечко Шу, потрібно вміти правильно приготувати для нього хрустке покриття кракелін (craqueline), що означає пісочне тісто.
Пісочні кошички з заварним кремом
Пісочні кошички з заварним кремом
Втомилися від банальних тортиків і вам хочеться кондитерського різноманітності? Або, може побут, ь ще не впевнені в своїх силах і боїтеся братися за складні шедеври, але душа просить чогось
Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею
Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею
Цей повітряний і дуже ніжний десерт з грушевої начинкою всередині займає гідне місце серед десертів. Серед кулінарів він відомий як десерт з секретом або тістечко Павлова з сирним кремом і грушею.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору