Наш рецепт » Випічка » Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Цей повітряний і дуже ніжний десерт з грушевої начинкою всередині займає гідне місце серед десертів. Серед кулінарів він відомий як десерт з секретом або тістечко Павлова з сирним кремом і грушею. Мені захотілося втілити його на своїй кухні і насолодитися цим незабутнім ніжним смаком. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам зробити такий же смачний і ніжний білково-фруктовий десерт у домашніх умовах.

Ось що ж потрібно мати під рукою приступаючи до роботи.

Для меренги:

  • 190 грам цукрової пудри;
  • 75 грам білків (або 3 шт);
  • 1 грам солі дрібної;
  • 12 грам крохмалю (кукурудзяного);
  • 3 грами (1 ч.л.) свіжого лимонного соку;
  • 35 грам тростинного цукру.

Для грушевої начинки:

  • 120 грам тростинного цукру;
  • 180 грам очищених груш без серцевини.

Для крему:

  • 100 грам 33% вершків тваринного походження;
  • 200 грам сирного сиру Креметта;
  • 90-110 грам цукрової пудри + 5 грам ванілі.

зміст

  • 1 Як приготувати тістечко Павлова з сирним кремом і грушею
  • 1.1 Як зробити меренгу
  • 1.2 Грушева начинка для десерту Анни Павлової
  • 1.3 Як готувати вершково-сирний крем

Як приготувати тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Як зробити меренгу

Беремо білки (бажано кімнатної температури) і починаємо збивати їх на середніх оборотах міксера до появи перших бульбашок. Потім, всипаємо сіль і збільшуємо швидкість міксера. Як тільки з'явилися м'які піки у білків, втручаємося лимонний сік. Далі, всипаємо порціями цукрову пудру і ваніль. Продовжуємо збивати меренгу до стійкого стану. На останньому етапі всипаємо крохмаль і ще раз перемішуємо готову меренгу.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Беремо насадку і кондитерський мішок (у мене «закрита зірка»), відкидають меренгу на пергамент. Спочатку робимо рівне коло, а потім ще одне коло другим ярусом. Кожну меренгу посипаємо тростинним цукром і отпекаем при 150 ° С 35-40 хвилин.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Якщо хочете, щоб меренги залишилися білого кольору, а не кремового, як у мене, отпекайте їх при 100 ° С близько 1,5 годин. Даємо час меренге повністю охолонути.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Грушева начинка для десерту Анни Павлової

Очищені шматочки груші ріжемо на маленькі кубики. На сковороду насипаємо цукру і починаємо його плавити. Як тільки він придбав рідкий стан, опускаємо в сковороду шматочки груші і карамелізуем її. Перед викладанням начинки з груші в меренгу, потрібно її трохи остудити.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

На дно меренги кладемо остигнула карамельну грушу.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Як готувати вершково-сирний крем

У міксері на високій швидкості підбиваємо сирний сир разом з цукровою пудрою і ваніллю близько 3-4 хвилин. Потім, вводимо вершки і збиваємо масу до отримання пишного, але стійкого стану. За допомогою тієї ж насадки, яку використовували для меренги, відкидають збитий крем прямо на грушевий начинку.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Через дрібне сито можна нанести трохи меленої кави, але це вже на ваш розсуд.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Ось таке смачне домашнє тістечко Павлова з сирним кремом і грушею отримало в розрізі.

Тістечко Павлова з сирним кремом і грушею

Навіть не ласуни погодяться, що такий десерт це дуже апетитно і смачно.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Полуничний чізкейк без випічки
Полуничний чізкейк без випічки
Не обов'язково випікати смачний десерт, якщо його можна приготувати холодним способом. Сьогодні я розповім як зробити дуже смачний полуничний чізкейк без випічки.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору