Капкейкі червоний оксамит з начинкою з масляного крему зі згущеним молоком
Їли вам потрібно швидко і смачно приготувати десерт до чаю, цей рецепт оксамитових капкейков доведеться дуже до речі. Готувати їх не складно. На все про все потрібно не повних дві години. Трохи зусиль і десерт вже у вас в холодильнику. Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото допоможе і вам зробити червоно-білі капкейкі з начинкою.
Для оксамитових капкейков нам знадобиться:
- 170 грам пшеничного в / с борошна;
- 10 грам какао-порошку;
- 2 грами розпушувача (або 0,5ч.л.);
- 2 грами харчової соди (або 0,5 ч.л.);
- 70 грам солодковершкового масла (жирність 82%);
- 75 мл рослинного масла без запаху;
- 2 курячих яєць середньої калібрування Д-1;
- 150 грам цукру + 5 грам ванільного цукру;
- 135 мл 3,5% кефіру (або сколотин);
- 0,5 столові ложки соку лимона (свіжого);
- 1 ч.ложка червоного гелевого барвника;
- 1/8 ч. Ложки дрібної солі.
Для вершкового крему знадобиться:
- 280 грам 82% солодковершкового масла;
- 1 банка (або 380 грам) 8,5% згущеного молока;
- кольоровий цукор для декору.
зміст
- 1 Як приготувати капкейкі червоний оксамит з білим кремом
- 1.1 Тісто для капкейков червоний оксамит
- 1.2 Масляний крем зі згущеним молоком
Як приготувати капкейкі червоний оксамит з білим кремом
Режим випічки кексів: 160 градусів, 40 хвилин.
Тісто для капкейков червоний оксамит
У глибоку чашу просіваємо какао, розпушувач і борошно разом.
У глибокому склянці змішуємо кефір, соду і барвник. Даємо масі час збільшитися в обсязі.
У діжі міксера, але не відділить білок від жовтка, збиваємо яйця з цукром, ваніліном і лимонним соком на високій швидкості. Продовжуємо збивання поки цукор повністю не розчиниться. Потім, вливаємо олію (рослинне) і продовжуємо збивати. По черзі вводимо суміш борошна і какао, а потім кольоровий кефір. Коли всі інгредієнти збили однорідно, додаємо вершкове розм'якшене масло і ще раз все гарненько збиваємо.
У форму для кексів / мафінів вставляємо спеціальні капсули або використовуємо силіконові формочки для випікання мафінів. Заповнюємо їх трохи більше половини порції форми. Злегка стукаємо листом про стіл, даючи повітрю вийти з тіста на верх.
Отпекаем оксамитові кекси. Обов'язково перевіряємо їх готовність проколом палички. Виймаємо на решітку і охолоджуємо готову випічку.
Масляний крем зі згущеним молоком
Збиваємо міксером до посветления і отримання пишності вершкове масло. Пам'ятайте, що воно повинно бути м'яким. Потім, починаємо вводити згущене молоко і збиваємо крем для капкейков до однорідного стану. Тут же поміщаємо крем в кондитерський мішок і прикрашаємо нашу випічку. Капкейкі повинні бути повністю остиглими.
Для нанесення крему використовуємо ось таку насадку як на фото.
Тепер, посипаємо оксамитові капкейкі з начинкою з масляного крему зі згущеним молоком кольоровим цукром і ставимо їх в холодильник чекати час подачі десерту.
Сподіваюся, вам сподобається мій рецепт і смачні Кросно-білі капкейкі стануть вашим улюбленим десертом.