Наш рецепт » М'ясні страви » Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським та ароматними спеціями. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе і вам зробити таку красиву, смачну і, одночасно, дієтичну м'ясну закуску.

Для зробити курячий рулет в духовці нам знадобиться:

  • 850 грам свіжої курячої грудки;
  • 1 червоний болгарський перець;
  • 1 пачка (15 грам) швидкорозчинного желатину;
  • 1/3 частина червоного пекучого перцю;
  • 1 ч.ложка сухого кореня селери;
  • 2,5 ч.ложки подрібненого кропу;
  • 1,5 ч.ложки великої морської солі;
  • 0,5 ч.ложки сушеного часнику в порошку.

Як приготувати курячий рулет з перцем болгарським в духовці

Закуску починаємо готувати з болгарського червоного перцю. Кладемо його на сковороду гриль і доводимо до чорного стану з усіх боків. Ця процедура займає близько 15-17 хвилин.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Потім, поміщаємо запечений перець в пакет і щільно закриваємо його або закручуємо. Ми залишаємо перець на 3 хвилини, щоб він добре «пропотів» і охолов заодно. Після цього, можна легко зняти верхню почорнілу шкірку під струменем холодної води. Розрізаємо залишилася м'якоть на довгі смужки, попередньо позбувшись від внутрішньої частини перцю.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Курячі грудки промиваємо і, так само як і перець, нарізаємо на довгі шматочки. Потрібний розмір нарізки видно на фото.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Потім, по черзі додаємо всі зазначені спеції і перемішуємо їх з шматочками грудки. В самому кінці всипаємо желатин і остаточно перемішуємо грудку зі спеціями.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Форму, в якій будемо запікати рулет з курячих грудок з перцем, вистилає фольгою. Викладаємо у форму приправлені шматочки курячого філе упереміш з шматочками червоного перцю.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Зверху закриваємо все фольгою і ставимо в гарячу духовку зі 190 ° С на 35 хвилин.

Коли вибрали форму з духовки, то не знімаючи фольги, кладемо на неї щільну дощечку і прес у вигляді пляшки або банки з водою. Ми залишаємо конструкцію в такому стані до повного охолодження курячого рулету.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Коли наша м'ясна закуска повністю охолола, можна прибрати прес і зняти фольгу.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Викладаємо красивий мозаїчний рулет з червоного перцю і м'яса птиці на обробну дошку і нарізаємо його на шматочки.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Ось така закуска з курячої грудки з червоним болгарським перцем у мене вийшла.

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці

Погодьтеся, що дуже красиво. А смачно-то як ...! До речі, частина червоного перцю можна замінити зеленим або / і жовтим. В цьому випадку, наш домашній рулет з курячих грудок і перцю вийде ще більш яскравим.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Сирний соус тартар з кропом і м'ятою в тарталетках з солоною сьомгою
Перед тим, як пригощати своїх гостей смачним гарячим блюдом, запропонуйте їм холодну закуску у вигляді сирного тартара. Пропонований мною сьогодні смачний сирний соус тартар з кропом і м'ятою в

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору