Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів
Таке ароматне гаряче м'ясне блюдо як бефстроганов з яловичини з підливою варто того, щоб навчитися правильно і смачно його готувати. Підлива готується з овочів і червоного вина, але не бійтеся подавати готове м'ясо дітям. Весь алкоголь з вина випаровується в момент гасіння і залишається просто приємний післясмак. Головне - використовуйте для приготування страви тільки натуральні вина. Використовуйте мій крок за кроком оформлений рецепт з фото, м'ясо бефстроганов з підливою готуйте просто і смачно, пригощайте своїх близьких.
Нам знадобиться для приготування:
- 650-700 грам яловичої вирізки;
- 1 морква не великого розміру;
- 1 велика цибулина;
- 120 мл сухого червоного вина;
- 90 мл м'ясного бульйону;
- 1/4 ч. Ложки каррі;
- 1/3 ч. Ложки меленого чорного перцю;
- 1 / 2-1 ч. Ложка солі;
- 60 мл рослинного масла для обсмажування яловичини.
Як готувати бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів
Яловичу вирізку обполіскувати і зрізаємо з неї всі зайві плівочки, якщо такі присутні. Просушуємо одноразовим рушником. Далі, нарізаємо вирізку на тонкі (з палець завтовшки) смужки.
Посипаємо шматочки вирізки усіма спеціями, крім солі і добре перемішуємо їх.
Викладаємо кожен шматочок м'яса окремо в розпечене масло і обсмажуємо до появи красивою скоринки. Це за часом займає не більше хвилини.
Тепер зменшимо вогонь і додамо шматочки моркви з цибулею. Перемішаємо і дамо овочам згасити близько 7 хвилин.
Додаємо сухе червоне вино.
Тепер прийшла черга бульйону і солі. Додаємо, все перемішуємо і тушкуємо бефстроганов поки рідина не зменшиться в два рази.
Готову страву сервіруємо і тут же подаємо.
Я гарнірувати бефстроганов з яловичої вирізки в червоному вині гарячим картопляним пюре з овочевим салатом.