Наш рецепт » М'ясні страви » Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Таке ароматне гаряче м'ясне блюдо як бефстроганов з яловичини з підливою варто того, щоб навчитися правильно і смачно його готувати. Підлива готується з овочів і червоного вина, але не бійтеся подавати готове м'ясо дітям. Весь алкоголь з вина випаровується в момент гасіння і залишається просто приємний післясмак. Головне - використовуйте для приготування страви тільки натуральні вина. Використовуйте мій крок за кроком оформлений рецепт з фото, м'ясо бефстроганов з підливою готуйте просто і смачно, пригощайте своїх близьких.

Нам знадобиться для приготування:

  • 650-700 грам яловичої вирізки;
  • 1 морква не великого розміру;
  • 1 велика цибулина;
  • 120 мл сухого червоного вина;
  • 90 мл м'ясного бульйону;
  • 1/4 ч. Ложки каррі;
  • 1/3 ч. Ложки меленого чорного перцю;
  • 1 / 2-1 ч. Ложка солі;
  • 60 мл рослинного масла для обсмажування яловичини.

Як готувати бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Яловичу вирізку обполіскувати і зрізаємо з неї всі зайві плівочки, якщо такі присутні. Просушуємо одноразовим рушником. Далі, нарізаємо вирізку на тонкі (з палець завтовшки) смужки.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Посипаємо шматочки вирізки усіма спеціями, крім солі і добре перемішуємо їх.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Викладаємо кожен шматочок м'яса окремо в розпечене масло і обсмажуємо до появи красивою скоринки. Це за часом займає не більше хвилини.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Тепер зменшимо вогонь і додамо шматочки моркви з цибулею. Перемішаємо і дамо овочам згасити близько 7 хвилин.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Додаємо сухе червоне вино.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Тепер прийшла черга бульйону і солі. Додаємо, все перемішуємо і тушкуємо бефстроганов поки рідина не зменшиться в два рази.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Готову страву сервіруємо і тут же подаємо.

Бефстроганов з яловичини з підливою з червоного вина і овочів

Я гарнірувати бефстроганов з яловичої вирізки в червоному вині гарячим картопляним пюре з овочевим салатом.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору