Качка смажена на сковороді шматочками - смачний і простий рецепт
Цей англійський рецепт смаженої качки цікавий тим, що ніжне м'ясо подається на стіл вже без кісток, та ще й з цікавим гарніром з яєць і картоплі.
зміст
- 1 Приготування смаженої качки на сковороді
- 1.1 Приготування гарніру з курячих яєць і картоплі до качці смаженої:
Приготування смаженої качки на сковороді
Общипану, промиту і розділену на половинки або четвертинки птицю натираємо сумішшю, приготовленої з виноградного вина і соєвого соусу.
Обсмажуємо тушки на сковороді в олії до золотистої скоринки.
Даємо трохи охолонути і начиняє нарізаною зеленою цибулею, часником і імбиром, кладемо в посуд з кришкою і Томім 1,5 години на водяній бані.
З приготовленої качки обережно витягаємо кістки, натираємо попередньо приготованої сумішшю з соєвого соусу і товчених цибулі, часнику, кунжуту і чорного меленого перцю. Остуджують і нарізаємо.
На стіл подають, оформивши кульками з яєць і картоплі.
Приготування гарніру з курячих яєць і картоплі до качці смаженої:
Чотири яйця відварюємо. Жовтки - протираємо, білки - подрібнюємо. Беремо чотири сирі яйця, відокремлюємо білки від жовтків і розмішуємо окремо сирі жовтки - з протертими жовтками і сирі білки - з подрібненими відвареними білками. Суміші солимо і варимо на пару кожну окремо хвилин 20. Очищений картопля відварюємо і розминаємо. Кладемо сіль і чорний мелений перець. Ліпимо з трьох отриманих мас кульки. Обвалюють їх в пшеничному борошні, і обсмажуємо на сковорідці в добре розігрітій олії. Цими кульками оформляємо блюдо зі смаженою качкою.
Рецепт приготування качки смаженої розрахований на 1 качку:
картопля - 150 г,
яйця курячі - 8 шт.,
соєвий соус - 10 г,
зелена цибуля - 10 г,
часник - 1 великий зубок,
імбир - 2 г,
кунжут - 5 г,
виноградне вино - 10 г,
пшеничне борошно - 10 г,
сіль і чорний мелений перець за смаком.