Наш рецепт » М'ясні страви » Качка смажена на сковороді шматочками - смачний і простий рецепт

Качка смажена на сковороді шматочками - смачний і простий рецепт

Цей англійський рецепт смаженої качки цікавий тим, що ніжне м'ясо подається на стіл вже без кісток, та ще й з цікавим гарніром з яєць і картоплі.

Качка смажена на сковороді шматочками - смачний і простий рецепт

зміст

  • 1 Приготування смаженої качки на сковороді
  • 1.1 Приготування гарніру з курячих яєць і картоплі до качці смаженої:

Приготування смаженої качки на сковороді

Общипану, промиту і розділену на половинки або четвертинки птицю натираємо сумішшю, приготовленої з виноградного вина і соєвого соусу.

Обсмажуємо тушки на сковороді в олії до золотистої скоринки.

Даємо трохи охолонути і начиняє нарізаною зеленою цибулею, часником і імбиром, кладемо в посуд з кришкою і Томім 1,5 години на водяній бані.

З приготовленої качки обережно витягаємо кістки, натираємо попередньо приготованої сумішшю з соєвого соусу і товчених цибулі, часнику, кунжуту і чорного меленого перцю. Остуджують і нарізаємо.

На стіл подають, оформивши кульками з яєць і картоплі.

Приготування гарніру з курячих яєць і картоплі до качці смаженої:

Чотири яйця відварюємо. Жовтки - протираємо, білки - подрібнюємо. Беремо чотири сирі яйця, відокремлюємо білки від жовтків і розмішуємо окремо сирі жовтки - з протертими жовтками і сирі білки - з подрібненими відвареними білками. Суміші солимо і варимо на пару кожну окремо хвилин 20. Очищений картопля відварюємо і розминаємо. Кладемо сіль і чорний мелений перець. Ліпимо з трьох отриманих мас кульки. Обвалюють їх в пшеничному борошні, і обсмажуємо на сковорідці в добре розігрітій олії. Цими кульками оформляємо блюдо зі смаженою качкою.

Рецепт приготування качки смаженої розрахований на 1 качку:

картопля - 150 г,

яйця курячі - 8 шт.,

соєвий соус - 10 г,

зелена цибуля - 10 г,

часник - 1 великий зубок,

імбир - 2 г,

кунжут - 5 г,

виноградне вино - 10 г,

пшеничне борошно - 10 г,

сіль і чорний мелений перець за смаком.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору