Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Сьогодні буду готувати дуже смачний запечений м'ясний рулет з фаршу з начинкою. Відразу хочу сказати, що це не буде один великий рулет. Кожне яйце матиме свою м'ясну оболонку. Таке блюдо чудово підходить для святкового столу і як гарячу закуску можна подавати порційно. Я знайшла цей рецепт під назвою «Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі». Не знаю, є рецепт дійсно шотландським, але мені він дуже сподобався. Запечені в духовці рулети з фаршу виходять соковиті і відмінно тримають форму. Незвичайно смачний грибний соус надає неповторний смак і пікантність всьому блюду в цілому. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе і вам швидко приготувати такий делікатес своїм рідним і гостям.

Для рулетів нам знадобиться:

  • 4 великих варених яєць (калібр Д-0);
  • 400 грам курячого філе;
  • 600 грам свинячої вирізки;
  • 2 цибулини шалот;
  • 1 куряче яйце калібру С-0 або Д-0;
  • 4-5 грам великої морської солі;
  • ½ ч. Ложки сухого чебрецю;
  • ½ ч. Ложки сухого майорану;
  • 2 грами меленого чорного перцю.

Для грибного соусу:

  • 3 штуки ріпчастої цибулі;
  • 2 моркви середнього розміру;
  • 250 грам грибного асорті (білі гриби; опеньки; підосичники);
  • 2-3 гілочки петрушки;
  • 2 штуки помідор;
  • 230 мл овочевого бульйону;
  • 1230 мл 20% вершків;
  • 1 ч. Ложка суміші солі і перцю;
  • 90 грам сиру Пармезан;
  • 2-3 гілочки свіжого кропу.

зміст

  • 1 Як готувати м'ясний рулет з яйцем всередині в духовці
  • 1.1 М'ясний фарш для рулетів
  • 1.2 Грибний соус
  • 1.3 Як зробити м'ясні рулети з начинкою з варених яєць

Як готувати м'ясний рулет з яйцем всередині в духовці

М'ясний фарш для рулетів

Приготування починаємо з того, що пропускаємо спільно м'ясо свинячої вирізки і курячого філе через м'ясорубку з сіточкою середнього розміру. Цибулини шалот дрібно шаткуємо, потім пасеруємо їх в рослинному маслі до появи золотого відтінку, додаємо до фаршу. Так само всипаємо все сухі спеції і сире яйце, перемішуємо весь фарш до повного з'єднання всіх інгредієнтів.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

грибний соус

Відварене грибне асорті пропускаємо через м'ясорубку з дрібною сіточкою. На сковороді пасеруємо півкільця цибулі і терту моркву. Коли вони вже майже готові, додаємо до них подрібнені гриби і продовжуємо смажити близько 7 хвилин на середньому вогні.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Томати натираємо на тертці так, щоб в руках залишилася одна шкурка, а м'якоть була протерта. Додаємо томатну масу до грибів і всипаємо спеції. Після цього, вливаємо бульйон з вершками, додаємо рубану петрушку і, як тільки соус закипів, вимикаємо вогонь.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Переносимо грибний соус в глибоку жароміцних форму.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Як зробити м'ясні рулети з начинкою з варених яєць

Фарш ділимо на 8 частин. Відварені яйця розрізаємо на дві половинки. Кожну половинку яйця поміщаємо в всередину однієї частини фаршу, загортаємо, надаємо рулетики рівну текстуру і кладемо його в соус. Точно таку ж маніпуляцію проробляємо з рештою 7 рулетами.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Натертим на крупній тертці пармезаном посипаємо все рулети, покриваємо форму фольгою і встановлюємо її в духовку з температурою 190 ° С на 45 хвилин.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Потім прибираємо фольгу і витримуємо нашу оригінальну м'ясну закуску ще 12 хвилин в духовці.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Готові шотландські рулети з фаршу посипаємо свіжим кропом.

Шотландський м'ясний рулет з яйцем в грибному соусі в духовці

Ось такий апетитний і дуже ароматний запечений в духовці в грибному соусі м'ясний рулет з яйцем всередині вийшов в розрізі.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Домашній рулет з курячих грудок з перцем болгарським в духовці
Який святкової стіл обходиться без холодної закуски? Правильно, ніякої. У своєму сьогоднішньому рецепті я розповім, як легко, просто і смачно приготувати в духовці мозаїчний домашній рулет з курячих
Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Готуючись до вечірки на Хеллоуїн, крім випічки, десертів, напоїв і холодних закусок потрібно продумати і гарячі закуски. Може бути вам підійде така ось гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору