Наш рецепт » Випічка » Випічка на Хеллоуїн, «страшне» печиво «Павутинка» або «Лігво павука» (з фото)

Випічка на Хеллоуїн, «страшне» печиво «Павутинка» або «Лігво павука» (з фото)

Свято без десертів і випічки - не свято! А якщо це вечірка на Хеллоуїн, то і випічка повинна відповідати свята. Адже поки більша частина гостей насолоджується холодними і гарячими «страшними» закусками, Сластьона теж хочеться побалувати себе «страшними», але смачними стравами.

Щоб приготувати печиво «Лігво павука» або «Павутинка» нам буде потрібно:

  • цукру - ¾ склянки,
  • масло рослинне - ¼ склянки,
  • сметана - ¼ склянки,
  • ванільний цукор - 2 пачки,
  • яєчний білок - 3 штуки,
  • борошно - ½ склянки,
  • какао - ⅓ склянки,
  • сіль - ¼ чайної ложки,
  • розпушувач для тіста - ¼ чайної ложки.
  • Для приготування глазурі нам буде потрібно:
  • цукрова пудра - 1,5 склянки,
  • молоко - 2,5 столових ложки,
  • какао -1 чайна ложка.

Як приготувати печиво на Хеллоуїн

Цукор, рослинна олія, сметану, ванільний цукор і білок поміщаємо в миску і збиваємо міксером хвилин 10 на середній швидкості.

В іншій мисці змішуємо борошно какао, сіль і розпушувач для тіста.

З'єднуємо вміст обох мисок і замішуємо тісто. Тісто має вийти рідке.

Тісто викладаємо чайною ложкою на змазаний олією і посипаний борошном деко, залишаючи досить місця біля кожного печива. Під час випічки його стане більше.

Випічка на Хеллоуїн, «страшне» печиво «Павутинка» або «Лігво павука» (з фото)

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин.

По закінчення зазначеного часу виймаємо з духовки і охолоджуємо.

З молока і цукрової пудри готуємо білу глазур.

Білу глазур ділимо на три частини. Третю частину переливаємо в інший посуд і додаємо в неї какао і знову збиваємо міксером.

Остигнули печива покриваємо білою глазур'ю.

Глазур'ю з какао наносимо зверху по білій глазурі 3-4 кола.

Ножем або зубочисткою проводимо кілька ліній від центру до зовнішньої лінії печива. Так у нас вийде малюнок павутинки.

Має вийти приблизно так. Правда на фото основний фон - шоколадна глазур, а павутинку малюємо білою глазур'ю.

Випічка на Хеллоуїн, «страшне» печиво «Павутинка» або «Лігво павука» (з фото)   Випічка на Хеллоуїн, «страшне» печиво «Павутинка» або «Лігво павука» (з фото)

Якщо основа біла глазур, то павутинка виходить така:

Відставити печиво на 10-12 годин, поки глазур-павутинка повністю не застигне.

При цьому відзначимо, що саме печиво на наступний день стане ще смачніше.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Томатний суп Гаспачо або рецепт на Хеллоуїн: безалкогольний томатний напій «Кров Дракули» (з фото)
Іспанська томатний суп Гаспачо настільки дивовижний суп, що в ніч напередодні Дня всіх Святих, в рецептах святкових страв на Хеллоуїн, він дивним чином перетворюється в безалкогольний томатний напій
Пісочне кільце з горіхами
Пісочне кільце з горіхами
Сьогодні поділюся ще одним рецептом з мого шкільного дитинства. Це смачне розсипчасте печиво, відоме багатьом під назвою пісочне кільце з горіхами.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору