Наш рецепт » Випічка » Пісочне кільце з горіхами

Пісочне кільце з горіхами

Сьогодні поділюся ще одним рецептом з мого шкільного дитинства. Це смачне розсипчасте печиво, відоме багатьом під назвою пісочне кільце з горіхами. Така випічка часто зустрічалася в радянських шкільних їдальнях і була дуже улюблена дітьми. Рецепт печива я трохи змінила під себе і за допомогою покроково зроблених фото викладу нижче. Тому, мій простий рецепт пісочного печива буде зрозумілий і доступний навіть недосвідченим кулінарам. Отже, приступаємо.

Підготуйте такі продукти:

  • борошно пшеничне - 2 склянки;
  • масло вершкове - 150 гр;
  • цедра одного лимона;
  • яйце - 2 шт .;
  • цукор - 3 4 склянки;
  • горіхи - 50-70 гр;
  • сіль - щіпка.

Як приготувати пісочне кільце з горіхами

Починаємо готувати з того, що замісити пісочне тісто для печива. Для цього, просіюємо борошно і за допомогою терки натираємо в неї вершкове масло як на фото.

Пісочне кільце з горіхами

Далі, збиваємо яйця з цукром, до тих пір, поки він не розчиниться. Один яєчний білок відокремлюємо і залишаємо для змазування кілець перед випічкою.

Пісочне кільце з горіхами

Тепер, замішуємо пісочне тісто: олійно-борошняну суміш перемішуємо з яйцями і цукром, додаємо дрібку солі і цедру одного лимона.

Пісочне кільце з горіхами

Успішною складової смачного рецепта розсипчастого пісочного тіста є швидке замішування його. Не слід довго місити тісто через можливої ​​втрати розсипчастою структури випікається печива. Швидко з тіста формуємо колобок і поміщаємо його в холодильник. 30-40 хвилин буде достатньо для охолодження.

Пісочне кільце з горіхами

Охолоджене тісто розгортаємо в пласт в 0,5 см і вирізаємо кільця. Це легко зробити за допомогою склянки і маленької чарки, використовуваної для внутрішнього кільця. Ось так я вирізала кільця з тіста.

Пісочне кільце з горіхами

На деко розстеляємо папір для випічки, розкладаємо кільця, змащуємо їх залишилися білком і посипаємо подрібненими горіхами (мигдальним, волоським, арахісом, кешью і т.д.)

Пісочне кільце з горіхами

Випікаємо печиво - пісочне кільце з горіхами - при температурі 200 ° С до золотистого кольору хвилин 15.

Пісочне кільце з горіхами

Погодьтеся, мій домашній рецепт приготування пісочного коржиків за цим рецептом надзвичайно простий і не витратний за часом і складу. Ароматні і розсипчасті пісочний кільця з горіхами дуже смачні з чаєм або чашкою кави. Почастуєте ними своїх рідних і друзів! Приємного всім апетиту!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком - класичне і пасхальне оформлення
Один з найпопулярніших десертів з мого дитинства це тістечко Картопля з печива зі згущеним молоком. Цей невигадливий, але дуже смачний і ситний десерт не втрачає своєї актуальності і до цього дня.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору