Дієтичний курячий рулет з сиром в рукаві для запікання
Смачний, ароматний і дуже низькокалорійний курячий рулет з сиром стане хорошим доповненням до різноманітних салатів, бутербродів і відмінним варіантом до вечері. Блюдо багате білками і корисними жирами і забезпечує смачний і дуже ситний прийом їжі. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко приготувати сирний рулет з курячої грудки в духовці будинку.
Складові:
- сулугуні - 35 гр;
- сіль за смаком;
- куряча грудинка - 1 шт .;
- італійські трави - 5 гр;
- зелень кропу - 15 гр;
- чорний перець - за смаком.
Як приготувати курячий рулет з сиром в пакеті для запікання
Спершу, потрібно гарненько вимити грудинку і розрізати її навпіл, чи не дорізаючи м'ясо до кінця. Натерти курочку перцем і сіллю.
Викласти в середину грудки необхідну кількість зелені.
Додати до начинки пластинки сиру сулугуні.
Скріпити грудку за допомогою зубочисток так, щоб сир не витік назовні.
Натерти грудку спеціями і залишити на десять хвилин.
Надіслати сирої курячий рулет в рукав для запікання і поставити в духову шафу. Запікати при температурі 180 градусів до рум'яного кольору.
Готову грудку витягнути з пакета і подавати до столу гарячою. Якщо ж ви плануєте її використовувати в холодному вигляді, то слід залишити в рукаві до повного охолодження.
Холодний сирний рулет з курячої грудки можна використовувати як доповнення до бутербродів, канапе і сендвичам.
Смачна і дуже проста закуска з курочки і сиру сулугуні можна подавати до столу гарячою, як м'ясної страви, і холодної, як буженину. Блюдо дуже смачне, ароматне і дуже легке. Часу для приготування такого простого м'ясного рулету потрібно вкрай мало - всього 40 хвилин, і блюдо на вашому столі!