Хрусткі картопляні кульки з сиром в панірувальних сухарях
Ніжні, з хрусткою скоринкою картопляні кульки в паніровці з сиром сулугуні - це дуже просте і швидке в приготуванні блюдо, дуже смачне і ароматне. Кульки з картоплі мають пряну рум'яної скоринки, сирну начинку і чарівний аромат зелені, який миттєво наповнює всю кухню. Спробуйте приготувати таку сирно-овочеву закуску для будь-якого торжества і ваші гості точно не залишаться байдужими до такого цікавого ласощів з звичайної картоплі! Покроково оформлений рецепт з фото демонструє всі деталі приготування незвичайного страви з і звичайних продуктів.
Складові:
- панірувальні сухарі - 100 гр;
- сир сулугуні - 30 гр;
- вершкове масло - 30 гр;
- сіль за смаком;
- манна крупа - 2 ст.л .;
- картопля - 250 гр;
- яйце - 2 шт .;
- прованські трави - за смаком;
- борошно - 50 гр;
- чорний перець - 5 до смаку;
- кріп - 20 гр.
Як приготувати картопляні кульки з сиром у фритюрі
Для початку, потрібно приготувати картопляне пюре. Для цього потрібно повністю зварити картоплю і довести його до смаку за допомогою солі і перцю.
Пюріровать картопля разом зі шматочком вершкового масла.
Додати до пюре натертий сир сулугуні та зелень кропу. гарненько розмішати.
Додати яйце і необхідну кількість манної крупи для пластичності картопляного тіста.
Гарненько розмішати всі компоненти і залишити пюре остигати.
Підготувати компоненти для панірування. Збити яйце з прованськими травами і сіллю, підготувати сухарі і борошно.
Сформувати кульку з картоплі і обваляти в борошні.
Помістити кульку в яйце.
Потім, рясно покрити панірувальними сухарями.
Обсмажити заготовку в киплячій олії.
Обсушити картопляні кульки з сиром за допомогою паперових рушників і оформити на блюді.
Гарячу закуску з овочів і сиру подавати до столу разом зі сметанним соусом і зеленню!
Така смачна гаряча закуска відмінно підійде як для святкового застілля, так і для повсякденного меню. Блюдо дуже смачне, ароматне і пряне, готується вкрай швидко і просто. Трішки часу і - ароматні кульки з картоплі і сиру на вашому столі!