Закуска Рафаелло з крабових паличок, сиру і яєць - сирні кульки Рафаелло
Крабові палички дуже часто використовують як інгредієнт для різних святкових салатів, закусок, міні-рулетиков, запіканок, і.т.д. Сьогодні я презентую господаркам покроково оформлений фото-рецепт ніжною, смачною і дуже простий в приготуванні закуски - Рафаелло з крабових паличок, сиру плавленого та яєць. По суті, ця закуска схожа на найпростіший салатик з крабовими паличками, але презентабельно оформлені сирні кульки Рафаелло виглядає незвично і красиво на столі, та й гості не залишають їх без уваги. &# 128521;
Продукти для закуски:
- палички крабові - 220-250 гр;
- яйця курячі - 3 шт .;
- сирки плавлені - 2 шт. (200 гр).
Для приготування нашої закуски плавлені сирки краще купити натуральні. Сирний продукт не тільки може зіпсувати смак сирних Рафаелло, але і з власного досвіду хочу сказати, що зі штучного сиру не виходить нормально сформувати і скачати кульку.
Ще один невеликий рада, сирки перед натиранням на тертці потрібно потримати в морозильній камері двадцять хвилин. Холодний (але не заморожений) плавлений сирок НЕ буде липнути до тертці.
Як приготувати Рафаелло з крабових паличок, сиру і яєць
І так, починаємо готувати крабові Рафаелло. Поки сирки охолоджуються, ми встигнемо курячі яйця відварити круто і охолодити їх.
Потім, натираємо на крупній тертці очищені від упаковки плавлені сирки.
Яйця теж трьом на крупній тертці.
У глибоку миску складаємо натерті сирки, яйця і майонез.
Гарненько перемішуємо всі інгредієнти. Я, звичайно, змішую з допомогою виделки або просто розчавлює сирки з яйцями і майонезом за допомогою толшкушкі для пюре.
У підсумку, у нас виходить ось така маса.
Деяким господаркам для закуски Рафаелло подобається подрібнювати крабові палички на дрібній тертці, але якщо приготувати страву потрібно швидко (гості на порозі), можна натерти палички (як це зробила я) на крупній тертці.
Тепер найцікавіше, починаємо формувати сирні кульки. Просто скачуємо їх з сирно-яєчної маси руками.
Далі, кожен кульку обвалюють в натертої крабової стружці і складаємо на блюдо.
Ось такі у нас симпатичні і дуже смачні вийшли сирні кульки Рафаелло з крабовими паличками і сиром. Викладаємо закусочні крабові Рафаелло на велике блюдо, за бажанням прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Крім апетитного зовнішнього вигляду і відмінного смаку у закуски Рафаелло є ще одна перевага - невеликі сирно-крабові кульки робляться «на один укус» і їх дуже зручно їсти.
Обов'язково приготуйте цю нехитру і дуже смачну закуску і Ви побачите, що симпатичні «Рафаелкі» за святковим столом будуть розходитися на ура!