Наш рецепт » Другі страви » Картопляні деруни з зеленню

Картопляні деруни з зеленню

У нас в родині улюбленою стравою, приготованим з такого коренеплоду як картопля, є деруни. Пропоную одну з кулінарних варіацій смаження смачних картопляних оладки, які чудово впишуться в ваше меню. Покроково оформлений рецепт з фото просто і доступно демонструє як зробити картопляні деруни з зеленню на радість всій родині.

Складові:

  • 2-3 шт. - картопля (середній за розміром);
  • 1 шт. - яйце;
  • 2 ст.л. - борошно;
  • 3-4 гілочки - кріп свіжий;
  • 3 щіпки - сіль;
  • 1 щіпка - перець (червоний або чорний мелений);
  • 50 мл - масло (краще рослинне)

Як приготувати деруни з картоплі

Для реалізації на домашній кухні рецепта приготування апетитних і смачних дерунів зі свіжим кропом спершу знімаємо шкірку з картоплин. Своїм та подрібнюємо його скориставшись теркою або кухонним комбайном з насадками. Осередки для подрібнення краще вибрати великі.

Картопляні деруни з зеленню

До вийшла картопляної маси потрібно вбити яєчко, а також підсипати пару супових ложок звичайного борошна. Муки в ложку набирайте з гіркою.

Картопляні деруни з зеленню

Рубаємо для домашніх дерунів промитий укропчик. Додаємо зелену нарізку до продуктів, не забуваємо про спеції.

Картопляні деруни з зеленню

Використовуючи звичайну ложку, введені компоненти добре вимішуємо. Картопляне тісто для запропонованого блюда готове, можна починати випічку на сковороді.

Попередньо підігріваємо для смаження масло на сковороді. Викладаємо тісто з картоплі в розігріте масло. Смажимо домашні деруни з зеленню з двох сторін. Вони повинні стати апетитного золотистого кольору.

Картопляні деруни з зеленню

Ситні картопляні деруни з кропом готові! Якщо хочете видалити зайве рослинне масло, то з сковороди перекладіть їх на серветку або одноразове рушник а потім на тарілку.

Картопляні деруни з зеленню

При подачі на стіл, рекомендується урізноманітнити приготовану страву сметаною. Приємною вам трапези!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Червоний борщ з солоними помідорами
Червоний борщ з солоними помідорами
Борщ, напевно, є улюбленою стравою в кожній родині. І кожна господиня готує його по своєму. Наприклад, моя мама вважає за краще буряк не терти, а крупно різати, також вона часто додає в борщ квасолю.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору