Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Дуже хрусткі і в той же час соковиті курячі крокети з начинкою з масла стануть відмінною закускою для будь-якого торжества. Блюдо готується дуже швидко і просто, а аромат і смак вбивати всіх гурманів! Начинка може бути будь-хто. Але найбільш популярні крокети з сиром або маслом всередині. Подавати їх потрібно гарячими, з соусом або сметаною. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам самостійно приготувати смачні хрусткі м'ясні кульки на своїй кухні.

Складові:

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

  • куряча грудка - 1 шт .;
  • паприка - 1 ч.л .;
  • цибуля - 1/2 шт .;
  • житнє борошно - 1 ст.л .;
  • спеції - за смаком;
  • вершкове масло - 30 гр;
  • часник - 1 зубець;
  • панірувальні сухарі - 75 гр;
  • сіль за смаком.

Як приготувати курячі крокети з маслом в паніровці у вигляді хрусткої скоринки

Приготування почнемо з підготовки фаршу. Робити курячий фарш будемо з грудки, часнику і цибулі, подрібнивши компоненти в блендері. Потім, потрібно довести фарш до смаку. Після чого, приступаємо до приготування самих крокетов.

З ложки готового фаршу зліпити невелику кульку. Зручніше за все робити це мокрими руками.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Розплескати куля в коржик. Викласти в середину фаршу шматочок масла. За бажанням, можна додати і смужку будь-якого сиру.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Защипнути масло всередині коржі, скачати кульку і обваляти в суміші сухарів, паприки і борошна.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Таким чином сформувати м'ясні кульки з начинкою з усієї маси. Обсмажити їх на маслі до рум'яного кольору.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Готові крокети подавати гарячими до столу і неодмінно разом зі сметанним соусом!

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Найкращим гарніром для страви стане картопля, а й овочевий салат відмінно підкреслить смак м'ясних кульок.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Смачні, ароматні і дуже соковиті курячі крокети в хрусткою шубці з сухарів і паприки стануть відмінною гарячою закускою для будь-якого приводу. Блюдо готується дуже швидко, а при наявності готового фаршу буде потрібно всього 10 хвилин і смачне м'ясне блюдо готове!

Рекомендуем

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору