Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Дуже хрусткі і в той же час соковиті курячі крокети з начинкою з масла стануть відмінною закускою для будь-якого торжества. Блюдо готується дуже швидко і просто, а аромат і смак вбивати всіх гурманів! Начинка може бути будь-хто. Але найбільш популярні крокети з сиром або маслом всередині. Подавати їх потрібно гарячими, з соусом або сметаною. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам самостійно приготувати смачні хрусткі м'ясні кульки на своїй кухні.

Складові:

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

  • куряча грудка - 1 шт .;
  • паприка - 1 ч.л .;
  • цибуля - 1/2 шт .;
  • житнє борошно - 1 ст.л .;
  • спеції - за смаком;
  • вершкове масло - 30 гр;
  • часник - 1 зубець;
  • панірувальні сухарі - 75 гр;
  • сіль за смаком.

Як приготувати курячі крокети з маслом в паніровці у вигляді хрусткої скоринки

Приготування почнемо з підготовки фаршу. Робити курячий фарш будемо з грудки, часнику і цибулі, подрібнивши компоненти в блендері. Потім, потрібно довести фарш до смаку. Після чого, приступаємо до приготування самих крокетов.

З ложки готового фаршу зліпити невелику кульку. Зручніше за все робити це мокрими руками.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Розплескати куля в коржик. Викласти в середину фаршу шматочок масла. За бажанням, можна додати і смужку будь-якого сиру.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Защипнути масло всередині коржі, скачати кульку і обваляти в суміші сухарів, паприки і борошна.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Таким чином сформувати м'ясні кульки з начинкою з усієї маси. Обсмажити їх на маслі до рум'яного кольору.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Готові крокети подавати гарячими до столу і неодмінно разом зі сметанним соусом!

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Найкращим гарніром для страви стане картопля, а й овочевий салат відмінно підкреслить смак м'ясних кульок.

Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці

Смачні, ароматні і дуже соковиті курячі крокети в хрусткою шубці з сухарів і паприки стануть відмінною гарячою закускою для будь-якого приводу. Блюдо готується дуже швидко, а при наявності готового фаршу буде потрібно всього 10 хвилин і смачне м'ясне блюдо готове!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору