Курячі крокети з маслом в хрусткій паніровці
Дуже хрусткі і в той же час соковиті курячі крокети з начинкою з масла стануть відмінною закускою для будь-якого торжества. Блюдо готується дуже швидко і просто, а аромат і смак вбивати всіх гурманів! Начинка може бути будь-хто. Але найбільш популярні крокети з сиром або маслом всередині. Подавати їх потрібно гарячими, з соусом або сметаною. Покроково оформлений рецепт з фото допоможе вам самостійно приготувати смачні хрусткі м'ясні кульки на своїй кухні.
Складові:
- куряча грудка - 1 шт .;
- паприка - 1 ч.л .;
- цибуля - 1/2 шт .;
- житнє борошно - 1 ст.л .;
- спеції - за смаком;
- вершкове масло - 30 гр;
- часник - 1 зубець;
- панірувальні сухарі - 75 гр;
- сіль за смаком.
Як приготувати курячі крокети з маслом в паніровці у вигляді хрусткої скоринки
Приготування почнемо з підготовки фаршу. Робити курячий фарш будемо з грудки, часнику і цибулі, подрібнивши компоненти в блендері. Потім, потрібно довести фарш до смаку. Після чого, приступаємо до приготування самих крокетов.
З ложки готового фаршу зліпити невелику кульку. Зручніше за все робити це мокрими руками.
Розплескати куля в коржик. Викласти в середину фаршу шматочок масла. За бажанням, можна додати і смужку будь-якого сиру.
Защипнути масло всередині коржі, скачати кульку і обваляти в суміші сухарів, паприки і борошна.
Таким чином сформувати м'ясні кульки з начинкою з усієї маси. Обсмажити їх на маслі до рум'яного кольору.
Готові крокети подавати гарячими до столу і неодмінно разом зі сметанним соусом!
Найкращим гарніром для страви стане картопля, а й овочевий салат відмінно підкреслить смак м'ясних кульок.
Смачні, ароматні і дуже соковиті курячі крокети в хрусткою шубці з сухарів і паприки стануть відмінною гарячою закускою для будь-якого приводу. Блюдо готується дуже швидко, а при наявності готового фаршу буде потрібно всього 10 хвилин і смачне м'ясне блюдо готове!