Наш рецепт » М'ясні страви » Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео

Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу. Якщо не використовувати покупної, то, як правильно робити фарш?

Почнемо з того, що фарш - це перемелена, подрібнені або дрібно нарізана м'ясна (яловича, свиняча, бараняча, куряча ...), рибна або навіть грибна маса. Найбільш популярний м'ясний фарш.

Від ступеня подрібнення в значній мірі залежить смак і якість приготованого фаршу. Для приготування різних страв використовують фарш різного ступеня подрібнення.

За способом подрібнення, фарш може бути мелений і рубаний.

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео

Якщо робимо рубаний м'ясний фарш, то подрібнюємо вихідна сировина на дошці сокирками або гострими ножами. Для приготування меленої фаршу сьогодні використовується м'ясорубка або блендер.

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео

Фарш готують із сирого, вареного або іншим способом обробленого вихідної сировини. Для того, щоб зробити смачний фарш в нього обов'язково додають цибулю, сіль, перець і інші спеції, поліпшують смакові якості фаршу. Якщо фарш роблять на м'ясорубці, то краще перемолоти його двічі. Фарш вийде більш ніжний.

І так, тепер переходимо до суті: як робити фарш з м'яса?

Вважається, що найсмачніший фарш - це фарш, приготований з свинини і яловичини, які краще брати в однакових частинах. Свинину потрібно брати не пісну, але і не сильно жирну. Оптимальне співвідношення - 20% жиру. Саме злегка жирна свинина надає соковитість м'ясного фаршу. Ідеально підійде свинячий окіст з невеликою кількістю жиру. Головна умова успіху при приготуванні фаршу - м'ясо повинно бути свіжим, без запаху.

Приготований фарш, без цибулі та спецій, можна зберігати в морозильних камерах, розфасувавши потрібними порціями в поліетиленові пакети. Скільки додавати лука на 1 кг фаршу? Досвідчені кулінари і господині рекомендують додавати 3-4 цибулини середнього розміру. Кількість інших спецій, що додаються в м'ясний фарш, індивідуально і окремо обмовляється в кожному рецепті страви з фаршу.

Ось загальні принципи, які потрібно знати, і тоді питання «Як зробити фарш?», Правильно і смачно більше ніколи не буде стояти перед вами. І ще відео! Як роблять фарш справжні чоловіки ...

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Рецепти на Хелловін, гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці «Рука вампіра» (з фото)
Готуючись до вечірки на Хеллоуїн, крім випічки, десертів, напоїв і холодних закусок потрібно продумати і гарячі закуски. Може бути вам підійде така ось гаряча закуска з м'ясного фаршу в духовці,

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору