Наш рецепт » М'ясні страви » Боккончікі м'ясні

Боккончікі м'ясні

Боккончіні - так в Італії називають сир Моцареллу, зроблений у вигляді кульок, розміром з невелике яйце або великий волоський горіх. Так як в цьому рецепті невеликі шматочки сиру загортаються в відбиті шматочки м'яса і формуються у вигляді кульок, то і цей італійський рецепт отримав назву боккончіні з м'яса або боккончікі м'ясні. Ну а по нашому буде просто - смачні м'ясні кульки з сиром, засмажені і тушковані на сковороді з томатним соусом.

Боккончікі м'ясні

Як приготувати боккончікі - м'ясні кульки

Спочатку готуємо томатний соус. Для цього, очищаємо помідори від шкірки, нарізаємо кубиками, прожарюємо на маргарині, додаємо томатну пасту, чебрець, цукор, сіль. Тушкуємо все разом 15 хвилин. Коли соус готовий, доливаємо молоко. Тушкуємо ще 10 хв.

Порційні шматки яловичини відбиваємо, солимо, посипаємо перцем і на кожен шматок поміщаємо шматочок сиру розміром 0,5х6 см і згортаємо у вигляді рулетики. закріплюємо шпажкою.

Паніруємо в борошні, яйці, сухарях і обсмажуємо на сковорідці до золотистого кольору. Додаємо соус і тушкуємо на повільному вогні 10 хв.

При такому приготуванні яловичина виходить соковита і ніжна. Такі м'ясні кульки можна подавати на друге з гарніром з макаронів, рису або картоплі або на окремому блюді як гарячу закуску на свято.

Рецепт приготування боккончіні з м'яса розрахований на 4 порції в яку входять:

помідори - 500 г,

томатна паста - 10 г,

молоко - 40 г,

яловичина порційна - 400 г,

сир - 200 г,

борошно - 60 г,

яйце - 2 шт.,

маргарин, чебрець, цукор, сіль, панірувальні сухарі.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору