Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Кулінарне поєднання картоплі з фаршем можна зустріти в різних стравах. Це і супи, і другі страви, і випічка, і салати. Ми розглянемо цей гастрономічний союз в котлетах. Саме м'ясні котлети з тертою картоплею ми пропонуємо приготувати сьогодні для обіднього або вечірнього перекусу. Наша поварская ідея дозволить приготувати незвичайні, але дуже смачні соковиті м'ясні котлети з тертої сирої картоплею. Як готувати звичне блюдо з змішаного картопляно-м'ясного фаршу демонструє покроково оформлений рецепт з фото.

Складові:

  • фарш м'ясний (свинина + велика частина яловичини) - 500 гр;
  • картопля сирої середнього розміру - 1 штука;
  • цибулина ріпчаста - 0,5 штуки;
  • часник - 1 зубок;
  • сіль і бажані спеції - за бажанням;
  • масло для смаження;
  • панірувальні суміш з сухарів - 4 ст. ложки.

Як приготувати м'ясні котлети з тертою картоплею

Беремо відповідну ємність. У неї перемещаем попередньо розморожений для домашніх котлет фарш.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Картопельку промиваємо, зручним способом очищаємо. Використовуємо для подальшого подрібнення маленьку тертку.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Наступні інгредієнти для формування котлетної маси - це цибулина ріпчаста (звичайна) і часник. Цибулину ми просто дрібно нарубаємо. Її, до речі, можна також натерти. Очищений часниковий зубок пропустимо через прес.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Тепер час для додавання спецій. Як зазвичай використовуємо сіль, а ще, ми рекомендуємо кинути в фарш щіпку чорного меленого перцю. Можна додати і інші свої улюблені приправи.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Добре інгредієнти в ємності перемішуємо.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Потім фарш перекладаємо в мішок і відбиваємо його об стіл. Я роблю зазвичай 50-70 ударів. Консистенція котлеток буде набагато ніжніше, якщо ви скористаєтеся цим методом.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Вологими руками формуємо котлетки. Форму можете надати їм таку, яка вам подобається. Обвалюють заготовки в панірувальних суміші.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Котлети з м'ясного фаршу з тертою картоплею смажимо, як звичайні. В кінці смаження можна на сковороду трохи підлити водички.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Готові м'ясні котлети з тертою картоплею подаємо на загальному блюді або з улюбленим гарніром на порційних тарілках. При подачі документів не забудьте і про овочевий салат.

М'ясні котлети з тертою картоплею - соковиті і смачні

Приємного і ситного перекусу вам!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш для котлети, запіканок та інших страв з фаршу, м'ясний фарш, відео
Як робити фарш? Таке питання виникає у багатьох господинь, які читають рецепти приготування пельменів, котлет, паштетів, мусака, чебуреків і безлічі інших улюблених багатьма страв з фаршу.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору