Курячі котлети без яєць з готового фаршу
Сьогодні виробники деяких продуктів і напівфабрикатів значно полегшують господарочкам готування багатьох блюд. Так, у продажу можна зустріти готовий курячий фарш. Звичайно ж, він відрізняється по консистенції від фаршу, перекрученого в домашніх умовах з курячого філе, але страви з магазинного напівфабрикату, теж, виходять смачними. Крім того, їх кулінарне перевага полягає в тому, що такі страви виходять швидкими і бюджетними. Пропонуємо вам приготувати до обіднього або вечірнього прийому їжі смачні курячі котлети без яєць. Як готувати котлети без яєць з готового фаршу повідає мій крок за кроком оформлений рецепт з фото.
Складові:
- фарш-напівфабрикат курячий - 500 гр;
- булка (хліб) - 0,5 шт .;
- цибулина - 1 шт .;
- молоко - 1/3 склянки;
- часник - 1 зуб;
- сіль і улюблені приправи - за смаком;
- суміш панірувальні - 3 ст. ложки;
- рослинне масло - для смаження.
Як приготувати курячі котлети без яєць з готового фаршу
Приготування починаємо з замочування хліба. З булки (або хлібного шматка) відрізаємо краю. М'якуш викладаємо в миску і заливаємо молоком.
Цибулину для фаршу обробляємо (очищаємо), нарізаємо на частини, які викладаємо в подрібнювач. Туди ж закидаємо часниковий зубок. Інгредієнти подрібнюємо. Звичайно ж, можна просто нарізати цибулю дрібно.
У розморожений курячий фарш додаємо віджатий хлібний м'якуш, переміщаємо подрібнену лушпиння нарізку.
Не забуваємо в курячий фарш кинути за смаком солі і своїх улюблених і бажаних пріправок.
Добре вимішуємо курячий фарш.
Як видно на фото, він вийшов м'якої консистенції. Формуємо з нього котлетна заготовки. Для зручності змочуємо долоні водою.
Обвалюють заготовки в панірувальних суміші.
Залишилося тільки курячі котлети без яєць обсмажити з двох сторін до скоринки. Кришкою сковороду при смаженні не накривати.
Подаємо смачні бюджетні курячі котлети без яєць з готового фаршу з овочевим салатом або вашим улюбленим гарніром.
Вибирайте варіант подачі за власним смаком і приємною вам трапези!