Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Для шанувальників простих кулінарних рецептів, основним інгредієнтом яких є недороге куряче м'ясо, пропоную блюдо з курчати. Сьогодні у нас на обід курча запечений цілком в рукаві. Підготовлена ​​тушка попередньо присмачується ароматними спеціями. Запечена курча в рукаві - це блюдо, яке виходить і апетитним, і ситним. Його можна готувати на обід або вечерю, а можна подати як гарячу закуску на свято. Простий рецепт запікання з покроково зробленими фото допоможе вам самостійно приготувати ципу будинку.

Знайомимося зі списком запропонованих для запікання курчати інгредієнтів і готуємо їх.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

  • курча - 1 штука (550-650 гр);
  • сіль за смаком;
  • мелена солодка паприка - за смаком;
  • сушений базилік - за смаком;
  • часник - 1-2 часточки;
  • оливкова олія - ​​2 ст. ложки.

Як приготувати курчати в рукаві в духовці

Курчачими тушку размораживаем заздалегідь. Розмороженого курчати оглядаємо. Якщо є пір'ячко, видаляємо їх. Курчати промиваємо під прохолодною водою і відразу обтирає паперовим рушником.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

У мисочку засипаємо все заявлені спеції. При їх підборі орієнтуйтеся на свої смакові уподобання. Додаємо до спецій подрібнену часникову часточку (або дві). Інгредієнти заливаємо оливковою олією. перемішуємо.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Тепер, тушку добре натираємо вийшла ароматної сумішшю, включаючи внутрішню частину.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Курчати в спеціях поміщаємо в рукав для запікання.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Скріплюємо кінці рукава. Робимо, використовуючи ножик, кілька проколів на рукаві.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Після цього, можна відправляти курчати в духовку. Курча запечений цілком готується при температурі 210 градусів. Процес приготування в духовці, в цілому, займе 40-45 хвилин. Щоб поверхня курчати підрум'янилася, через півгодинки дуже акуратно рукав розрізаємо.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Апетитний курча запечений цілком в рукаві готовий! Він має ніжне м'ясо і хрустку скоринку.

Курча запечений цілком в рукаві в духовці

Подаємо його на листі салату. Подачу можна урізноманітнити інший свіжою зеленню і свіжими або маринованими овочами. Що саме вибрати - залежить від сезону. приємною трапези!

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь в духовці, з лимоном, травами і в сметані
Морський окунь запечений з ароматними травами в сметані є дуже легким у приготуванні, смачним і простим рибним блюдом. Морський окунь в духовці виходить дуже ніжним, не містить багато калорій і

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору