Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Тушковані реберця в пиві з медом, овочами і томатом - повноцінне і ситне блюдо. Вибирайте такий варіант приготування яловичини, якщо до застілля залишилося не менше трьох годин. Реберця повинні гаситися в медово-пивному соусі достатній час. Особливістю приготування цього, покроково викладеного рецепта з фото, буде саме соус, що складається з томатів, меду і пива. Поєднання більш ніж незвичайне, дає ефект насиченого кисло-томатного смаку з солодкими нотками і пивний гіркуватістю.

Для приготування нам буде потрібно:

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

  • яловичі реберця - 400 гр;
  • томатний соус - 100 гр;
  • цибуля - 1 шт .;
  • часник - 1 шт .;
  • мед - 50 гр;
  • гірчиця - 2 ст.л .;
  • пиво - 250 мл;
  • Перець чорний;
  • сіль.

Як гасити реберця в пиві з овочами і томатом

На добре розігрітій сковороді підсмажуємо реберця по кілька хвилин з кожного боку. Якщо соус до них хочеться отримати більш густим, то можна м'ясо попередньо запанірувати в борошні. Яловичину перед паніруванням слід висушити паперовим рушником, щоб борошно покрила м'ясо скоринкою при термічній обробці, а не залишилася на сковороді.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Займемося нарізкою лука з часником.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Після того як рум'янець покриє м'ясо з кожного боку солимо, перчимо його і прибираємо в окрему ємність.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Вводимо в сковороду цибулю з часником. Овочі повинні швидко почати віддавати сік. У цей момент слід допомогти залишкам м'ясної піджарки з'єднатися з цибулею. Для цього лопаткою відскрібатися все, що пристало до дна сковороди.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Доведемо цибулю до прозорості і додаємо в нього томатний соус, гірчицю і мед. Перемішуємо інгредієнти і тушкуємо на середньому вогні 10 хвилин або поки вся рідина не випарується.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Підливаємо в соус пиво і чекаємо ще 10 хвилин, до закипання.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Повертаємо в сковороду яловичі реберця, якщо рідина не покрила їх повністю, можна долити води.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Зменшуємо вогонь, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні 2 години, періодично перевертаючи шматочки з боку на бік і помішуючи вміст.

Яловичі реберця в пиві з медом, овочами і томатом

Реберця тушковані в пиві з медом, овочами і томатом зручні тим, що їх можна дотримати на вогні до самого моменту подачі на стіл, не турбуючись про те, що вони охолонуть. Молода відварна картопля найвдаліший для них гарнір.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Паста зіті в духовці - італійська запіканка з макаронів з сиром, томатом і шинкою
Пропонована італійська паста зіті, по суті, макарони запечені в духовці з сиром, томатом і шинкою. Ця страва з італійської кухні відноситься до тих, які швидко готувати і смачно поїсти.
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Буває в природі їжа за визначенням чоловіча: стейки, відбивні з кров'ю, шашлики та інше в тому ж грубому і ситно дусі. На противагу їй, прекрасною половиною людства культивується їжа суто жіноча
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Фарширована курка з яблуками в духовці - запечена в рукаві в медово-апельсиновому маринаді
Курка запечена цілком у медово-апельсиновому соусі стане хорошим доповненням будь-якого святкового застілля. Блюдо виходить смачним, підсмажений і дуже ароматним.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору