Наш рецепт » Закуски » Гарячі закуски » Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Смачна куряча грудка в соусі з ягід смородини і вишні виходить соковита і пікантна. Вона стане ідеальним вишуканим блюдом, приготованим на швидку руку для свята або романтичного ужіна.Такая оригінальна закуска з курячого філе красива в подачі, має виражену ароматним смаковим букетом з ягід і чилі, а також, тонким пікантним смаком. Мій крок за кроком оформлений рецепт з фото допоможе вам швидко освоїти приготування.

Складові:

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

  • куряча грудка - 1 шт .;
  • вишневий сік - 50 мл;
  • суміш перців - щіпка;
  • перець чилі - 2 гр;
  • червона смородина - пригорща;
  • приправи для курки;
  • цукор - 1 ч.л .;
  • сметана - 2 ч.л.

Як приготувати курячу грудку в соусі з червоної смородини і вишні

Починаємо приготування пікантною грудинки з ягідного соусу. З'єднуємо сік вишні з ягодами червоної смородини і ставимо варитися. Слід довести суміш до закипання, додати цукор, мелений перець чилі і суміш пікантних перців.

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Процідити соус, видаливши ягідки смородини і залишити остигати.

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Приступаємо до курячого філе. Його слід вимити, зняти зайві плівочки і висушити паперовою серветкою. Вимиту грудку натерти сіллю і зробити на поверхні курочки невеликі надрізи. Щедро посипати м'ясо прянощами для курки.

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Викласти філе в форму для випічки з глини і покрити сметаною. Надіслати м'ясо в духовку і запікати до повної готовності (близько сорока хвилин) при температурному режимі в 200 градусів.

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Готову запечену грудку в вершковому соусі вийняти з глиняного формочки і помістити в каструльку, в якій готувався соус з ягід. Сюди ж вилити і вже остиглий проціджений соус з вишні і смородини. Надіслати каструльку на плиту - на маленький вогонь.

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Довести страву до закипання, після чого, можна викласти м'ясо на тарілку і щедро полити гарячим соусом, в якому воно була вкрита каструльці. Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні готова. Саме час подавати ароматну і соковиту курочку до столу! Смачного!

Смачна куряча грудка в соусі з червоної смородини і вишні

Пікантна м'ясна закуска з курячого філе з ягідним соусом відмінно доповнить як святковий, так повсякденне меню. Блюдо відмінно поєднується з гарніром з картоплі, овочів або рису. Подавати на стіл гарячим або теплим.

Шановн, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо зайти на сайт под своим именем.

Рекомендуем

Фруктовий кисіль з ягід смородини, шовковиці, абрикосів і крохмалю
Фруктовий кисіль з ягід смородини, шовковиці, абрикосів і крохмалю
У спекотну літню пору для своїх домочадців я дуже часто готую приголомшливо смачний кисіль зі свіжих ягід і фруктів. Пропоную до розгляду господинь простий домашній рецепт киселю-асорті з смородини,
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Куряча грудка запечена в пиві, шпигована беконом, часником і перцем
Буває в природі їжа за визначенням чоловіча: стейки, відбивні з кров'ю, шашлики та інше в тому ж грубому і ситно дусі. На противагу їй, прекрасною половиною людства культивується їжа суто жіноча
Домашній смузі з вишнею і молоком в блендері
Домашній смузі з вишнею і молоком в блендері
Пощастило тим господарочкам, у яких є свіжі запаси ягоди вишні, зібрані прямо з гілок. З такого смачного «сировини» зробити можна всілякі різноманітні гастрономічні смаколики, в тому числі і напої.

0 комментариев

Ваше имя: *
Ваш e-mail: *
Код: Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код:
X

Зарегистриваться
/Войти

Нагору